2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 سلام دوستای گلم فرداآترین جون آزدارن برای نهال خانم وآترین خانم به نیت مثبت شدن ...

قربون مهربونیات برم خدا برکتِ این دعاها رو برگردونه تو زندگیت انشاالله 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
@sarayyyyy     سارا جونم من ۱۰تا نادعلی خوندم الهی خیر ببینی عزیزم برکتش برگرده به زندگ ...

منم ۱۰ تا خوندم چقدر آرامش میده واقعا یکی دو ساعت پیش استرش داشتم الان چقدر بهترم خدا خیرت بده سارا جان

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاییز جان چه کارایی کردین که طبیعی باردار شدی ؟  کاش ما هم طبیعی بشیم.  واقعا نعمت بزرگی ...

ببین عزیزم بعد از اینکه آذر ۹۶ برای آخرین انتقال منفی شدم دو ماه گریه و زاریم رو کامل کردم بعد از اون به خودم گفتم بسم الله
به خاطر کارم برنامه ریزی کردم که من میخوام تابستون انتقال بدم
اول از همه با همسرم طب سنتی رفتم طبعمون رو فهمیدیم. همسرم طبع سردی داشت و من طبع گرم ولی رحم سرد داشتم
یه سری دستورات به من دادند که سردیجات بخورم ولی رحمم رو گرم کنم و همسرمم گرمیجات بخورند.

البته در کنار طب سنتی دکترمم می رفتم.
دقیقا ۵ ماه از بهمن ۹۶ تا تیر ۹۷ ما دوتاییمون کامل رعایت غذایی داشتیم.
همسرم رو طبق طبع سردش تا تونستم گرمیجات دادم و طبق دستور دکتر امیر جنتی ویتامین ای و سی و دی رو داشتند. از لب تاپ و گوشی کمتر استفاده کردند خودشون رو با آب سرد میشستند و شبا ۱۵ دقیقه روی بیضه ها کیسه یخ میزاشتند.

خودمم بخاطر تنبلی تخمدان تو ۵ ماه ۱۵ کیلو کم کردم  متفورمین ویتامین دی و ویتامین مولتی دیلی   رو داشتم و دکتر بهم گفته بود یک ماه قبل از شروع سیکل یه پودری بود به صورت ساشه که هر شب تا یک ماه می ریختم تو آب و قبل از خواب میخوردم که الان یادم نیست.

که پودر ها تموم شد و من بعد از اون منتظر شدم پریود بشم که نشدم و خدا به صورت طبیعی برای من انتقال داد.

فقط و فقط بی خیالی چون من تو اون ۵ ماه زندگیم رو کردم و خودم رو بی خیال که من تابستون میخوام سیکل رو شروع کنم و چکاری که از الان فکر کنم و استرس داشته باشم.
الانم یه دختر شیطون دارم.

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
کیفیت پایین بود دو تاشون متوقف شده بود برگشتم خونه 

آخییییی

انتقالت فریز بودش ؟ جنینا فریز بودن چند روزه بودن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آترین جان ببخشید من اینقدر سوال میپرسم چون ذخیره ام کمه و باید دوباره پانکچر شم در مورد بعضی چیزا اط ...

خواهش میکنم عزیزم هرچی دوست داری بپرس 

گلم من عجایب خلقت هستم که amh میزنه ذخیره پایین ولی fshوlhنرمال سونوگرافی رزرو تخمک خوب بودم

هورمونم نزدیک به ۱بود سونو گرافی رزرو تخم سه بودم

من آخرین  النوا و گونال زدم که اولش ۶تاتخمک بالغ داشتم ولی باز چند روز بعد شد ۸تاروز تخمک کشی خدارا شکر

که روز تخمک کشی ۱۱ تخمک قایل بارور بود.۸تا جنین شد البته دو روزم بستری شدم.چون دوز داروهام زیاد بود دوتا سرم الموبین زدن برام با چنتا سوزن که بهتر شدم...

همه تعجب بودن باسن من ۱۱تا تخمک خوب

ولی یسری با پیورگان و منوگان ۶ تا بالغ داشتم ۴تا جنین 

یسری هم با سینال پرگوریس ۳تا جنین 

اره فریز بودن نمی دونم چند روزه بودن

خوب یعنی از تو فریز در نیومد یا اینکه بیرون اوردنش دو سه روز تا ذوب ش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم ۱۰ تا خوندم چقدر آرامش میده واقعا یکی دو ساعت پیش استرش داشتم الان چقدر بهترم خدا خیرت بده سارا ...

دختر چرا پیدات نیست

هرچه تنهایی بشینی بدتر ادم استرس میگره عزیزم

من اینجا میام دعای بچه ها خواهرای مهربونم میبینم ریلکستر میشم

بی‌بی که نزدی ؟

ببین عزیزم بعد از اینکه آذر ۹۶ برای آخرین انتقال منفی شدم دو ماه گریه و زاریم رو کامل کردم بعد از او ...

اون پودره اسمش اینوفولیک هست برای تقویت تخمک. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔