2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من فردا پانکچر دارم دکتر گفت هایپرم شاید ۱۲ تخمک بگیرن  خیلی میترسم کسی بوده اینجا اینطوری، و اینکه حدودا ساعت چند مرخص میکنن گفت ۸ صبح اینجا باش 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 

بچه ها در مورد نزدیکی شب قبل یه سرچ زدم 

خوب نیست چون هورمون اکسی توسین ترشح میشه 

باعث میشه رحم منقبض بشه برای لانه گزینی جنین بد 

نوشته بود حتی به بعضی ها داروی مسدود کننده این هورمون رو میدن 

@alaae    

سلام فاطمه جانم خواهر صبورم خیلی متاسفم هیچی نمیتونم بگم فقط از صبح که خبر رو شنیدم خیلی بهم ریختم خیلی. خدا به دلت آرامش بده و به زودی جبران بشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

[QUOTE=290786862]میشه یه کم واسم بیشتر توضیح بدین میکرولین که زدین چند ماه پریود نشدین ؟ چند وقت بعد میکرولین انتقال ...[/QUOTE

سلام عزیزم
من بعداز دوبار که افت بتا کردم که به اصطلاح دکتر عدم رشد جنین.برسیا شروع شد از آزمایش ژنتیک اسپرم وتخمک تا بدن ورحم.وقتی دست دکتر بجای بند نشد گفت رحم مشکوک به ادنومیوز ماتیک هستش گفتم یعنی چی گفت ینوع التهاب داخلی.ولی خودم سرچ کردم یعنی ی نوع بیماری مثل آندومتریوز.باراول تو بهمن ۱۴۰۰ با سینافکت انتقال که افت بتا کردم.خرداد ۴۰۱ در حال الدی خوردن میکرولین ۳/۵زدم که سر موقع پری شدم و وارد انتقال اینبارم افت بتا.بار دوم مهر ۴۰۱ دوتا میکرولین ۷به فاصله ی دوماه پیاپی با الدی شروع شد
که منفی شدم.۴روز بعداز منفی پریود.ومنی که ۲۶روزی یبار پری میشدم دیگه نشدم تا ۵۷روز بعد خیلی ترسیده بودم که یایسه شدم.بعدش پشت سر هم سر موقه پری شدم .ولی دوباره از ۱دوازده ۴۰۱پری نشدم تا ۳۱اردیبهشت ۴۰۲
که وارد انتقال کنونی شدم ک آخری باشه انشاالله.
قبل از انتقال ۱۴اسفند سونو sisشدم که دکترم چیزی نگفت البته ی دکتر دیگه

فکر می کردم فقط شوهر من اینطوریه دارم دق میکنم از رفتاراش

شوهر منم رو مخه 

تنها جایی که ارام میگیرم همین تاپیک است که هممون از ته قلبمون همدیگه رو درک می کنیم😍اگه اینجا نبود که یه لحظه هم نمی تونستم با این همه مشکلات طاقت بیاریم😍

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
زمان من بیمه ی نبود 

ممنون دوست گلم ❤️ 

الان بیمه تحت پوشش قرار داده اما اطلاع ندارم چه نوع بیمه ای 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
[QUOTE=290786862]میشه یه کم واسم بیشتر توضیح بدین میکرولین که زدین چند ماه پریود نشدین ؟ چند وقت بعد ...

مرسی عزیزم که توضیح دادی 

انشاالله این آخرین و بهترین انتقالت بوده و صاحب دو سه تا فرشته ناز شدی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود