2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
گلم شرمنده چرا مگه دست خودت بوده؟ انشالله ک اینبار مثبتی ب خودت انرژی منفی نده ب خدا من اصلا فکر نمی ...

😭قربون دخملی بشم.هرچه می‌خوام انرژی مفی دور کنم نمیشه

آخه چندین بار نا امید شدم 

الهی آمین عزیز دلم انشاالله خدا دعا های شما بشنوه منکه آبروی ندارم پیشش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭قربون دخملی بشم.هرچه می‌خوام انرژی مفی دور کنم نمیشه آخه چندین بار نا امید شدم  الهی آمین ع ...

خدا نکنه خاله جون عزیزم انشالله مثبتی گلم فکر منفی نکن بخدا من اصلا ازدکتر ترس داشتم باورت میشه شوهرم ب زور میبردم دکتر در این حد نا امید بودم وضعمم زیاد خوب نبود میترسیدم از هزینه ها دوتایی کار میرفتیم باور کن من از شب کاری میرفتم سونو برا تخمک کشی یه گاهی تو بیمارستان چرت میرفتم ومیگفتم ۸سالنشد الان چجوری بشه   اما الان فهمیدم برا خدا کار نشد نداره انشالله ک نی نی ها توام سفت چسبیدن ب دلت خدای من خدای توام هست انشالله ک مثبتی  😍😍😍

اینجوری غذا میخوری ضعیف میشیا نی نی مون ریزه میزه میشه ع غذاتو بخور فکر منفی هم نکن فعلا م مامانی ان ...

وای قربون دلت برم چه میشه همه ی حرفات واقعیت بشه ؟

الهی خدا دلتو شاد و زندگیت همیشه پر برکت باشه خواهرم 

قربون دلت آترین جون دلشوره نداشته باش منم یه لحظه خوبم یه لحظه داغونم فقط فکر و خیال میاد سراغم ولی ...

وای نهال می‌دونی چقد ثانیه ها سخت میگذره

من اوایل خیلی امید دارم ولی امان از ۱۰.۱۲روز به بعدش

الهی آمین خواهرم یعنی پسفردا این موقه چه حالی داریم

یا خدا.یا محمد.علی

توکل به خودش اگه کنارت بگو مادری کن در حقم مامانم خبر نداره که دعا کنه برام 

چشم عزیزم مامانم خونمونه میگم حتما حتما برات دعا کنه 🙏انشالله ک. حاجت روا بشی و با یه بتای تپل اینبار مثبت بشی 😍

خدا نکنه خاله جون عزیزم انشالله مثبتی گلم فکر منفی نکن بخدا من اصلا ازدکتر ترس داشتم باورت میشه شوهر ...

الهی شکر که این معجزه رو دیدی

خدایا معجزه ت نشونم بده و این روز قشنگ نصیب هر زنی بکن 🤲🤲🤲🤲🤲