2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام مامانا ،آزمایش amh ذخیره تخمدانم ۸.۳ هست ،بنظرتون زیاده؟!یعنی پانکچر نمیشم

بله زیاده ،اتفاقا خیلی خوب پانکچر میشی ، ذخیره زیاد توی پانکچر خیلی خوبه ،تخمک زیاد میدی و جنینات‌ هم‌ زیاد‌ میشن 

پلی کیستیک هستی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@alaae     سلام فاطمه جانم خواهر صبورم خیلی متاسفم هیچی نمیتونم بگم فقط از صبح که خبر رو ...

الهی قربووونت برم سارا جانم❤️❤️ حلال کن تو رو خدا آبجی. باور کن من خوبم شکر خدا . وقتی خواهرایی مث شما دارم ک به یادم هستن و برای ارامشم دعا می کنن مگه میتونم بد باشم🤗😘😘 الهی حال دل هممون همیشه پر از آرامش باشه عزیزم😍😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها در مورد نزدیکی شب قبل یه سرچ زدم  خوب نیست چون هورمون اکسی توسین ترشح میشه  باعث ...

اما من برای پسرم شب قبلش که پنج صبح بود نزدیکی داشتم ،بعدشم ساعت نه انتقال فریز داشتم خداروشکر موند 

سلام مامانا ،آزمایش amh ذخیره تخمدانم ۸.۳ هست ،بنظرتون زیاده؟!یعنی پانکچر نمیشم

نه خوبه

پلی کیستیک هستی احتمالا تخمک زیاد داشته باشی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
الهی قربووونت برم سارا جانم❤️❤️ حلال کن تو رو خدا آبجی. باور کن من خوبم شکر خدا . وقتی خواهرایی مث ش ...

چطوری عزیزم ؟ آروم تر شدی ؟

فاطمه جان چندتا جنین دیگه داری؟

چطوری عزیزم داروها قطع کردی ؟

خوبم عزیزم. شکر خدا. قراره از فردا قطع کنم ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جدی میگید ؟!یعنی بد نیست ؟! بله پلیکیستیک هستم خفیف

بله خوبه 

تو ای وی اف هر چی ذخیره ات بالا باشه همونقدر بهتره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چطوری عزیزم ؟ آروم تر شدی ؟ فاطمه جان چندتا جنین دیگه داری؟

قربونت عزیزم. آره خوبم شکر خدا😘❤️

۴ تا 

سلام خانوما من فردا پانکچر دارم دکتر گفت هایپرم شاید ۱۲ تخمک بگیرن  خیلی میترسم کسی بوده اینجا ...

نگران نباش وقتی اومدی سفیده تخم مرغ اب پز چندتا بخور دوغ شور بخور قارچ کبابی و مرغ کبابی تا چند روز فعالیت هم نکن استراحت کن 

بعدازظهر مرخصی انشاالله

کم کم نگران نگار شدم  چرا نمیاد خانم ؟

چرا؟دکتر قرار بود بره؟

ان شالله خیره