2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
قربونت برم خدا نکنه😘😘😘 ان شاالله برا شما شادی کنم عزیزم😍🥰

🥺😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میگم بچه ها ممکنه زود قطع کردن امپول پروژسترون هم باعث بشه؟ از روزی ک مثبت شدم قطع شد و بجاش دو تا د ...

فاطمه منم دکترم داروهامو زود قطع کرد مثلا استرادیول رو شش هفته پردنیزولون هشت هفته امپول قطع و به جاش دوفاستون  همش یه گوشه ذهنم در گیره اینه که شاید داروهامو زود قطع کرد 

ولی الان دوماه میگذره تازه یه کم باهاش کنار اومدم به قول مامانم میگه اگه اون بچه رو داخل قوری چینی هم نگه میداشتی بازم نمیموند چون قسمت تو نبود شاید راست باشه حرفش 

بهارک رو یادته که ایران نیست میگفت داروی خاصی بعد انتقال نداشته دکترا گفتن مثل بارداری طبیعیه 

بعضی وقتا خجالت میکشم بخوام غصه بخورم میگم حضرت زینب جقدر سختی کشید مادرشون از اون طرف فرق شکسته پدرشون از اون طرف سر بریده برادرشون از اون طرف و ....اون وقت تازه بنده های عزیز خدا بودن به خودم میگم تو گنهکار روت میشه زجه بزنی واسه جنین چند هفته ای

از خدا میخوام به زودی بچه های با خدا و با ایمان و خداترس قسمت هممون بکنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😁 تازه شروع کرده بودم  ۵ روز بود ولی همون روز انتقال دوباره میرم پیاده روی  صبح زود میرم ...

امیدوارم موفق بشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستای خوبم پیام همتونو خوندم واقعا در توانم نیست جواب رو تک به تک بدم . امروز آزمایش دادم منفی ...

🥺🥺🥺

چیزی برای گفتن ندارم 

انشالله خیلی زود دلت آروم بگیره عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😁 تازه شروع کرده بودم  ۵ روز بود ولی همون روز انتقال دوباره میرم پیاده روی  صبح زود میرم ...

شب دوش بگیر 

پاچه گوسفند صبحانه بخور 

داخل یه بطری هم اب و نشاسته ببر قبل انتقال بخور 

یه دونه کپسول پیروکسبکام هم قبل انتقال بخور 

پیاده روی توی همون محیط مرکز هم میتونی بکنی

شب دوش بگیر  پاچه گوسفند صبحانه بخور  داخل یه بطری هم اب و نشاسته ببر قبل انتقال بخور&nb ...

طوطیا جونم من تیرویید کم کار دارم که هفته ی پیش آزمایش دادم ۶۰۰ دهم بود 

یه همچین چیزی

حالا بنظر شما ابو نشاسته رو بخورم ؟

ای جانم راست میگی تو همون خیابون مرکز پیاده روی میکنم😍

حیاط که نداره ، ولی خیابونش خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا تاکید بمن کردن انتی بیوتیک نخورم..

دیگه پناه بر خدا من میخورم 

چون اگه نخورم تا موقع انتقال خوب نمیشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طوطیا جونم من تیرویید کم کار دارم که هفته ی پیش آزمایش دادم ۶۰۰ دهم بود  یه همچین چیزی حالا ب ...

عزیزم دوسه بار نشاسته خوردن اشکال نداره عددت هم خوبه 

صبح هم که خواستی بری جندتا پای مرغ بزار بپزه زیرشو کم کن نسوزه ظهر اومدی به همسرت بگو یه کم ورمیشل هم بریزه داخلش واسه ناهار بخور

نارگیل و اب نارگیل و اواکادو هم خیلی خوبه 

بچه ها خواهر شوهرم میگه هفته دیگه سه روز می خوام بیام خونتون کسی خبر نداره من انتقال دارم حالا چه خا ...

من خودم میخوام اتل بخرم ببندم به پام

توام بگیر ببند ، بعد بگو خوردم زمین پام آسیب دیده دکتر گفته ۱۰ روز استراحت کنم

انشالله خوب شدم دعوتتون میکنم

من امروز مرکز بودم ، ناخواسته خواهر شوهرمم باهام اومد ( سنی نداره ۱۳ سالشه متوجه شد انتقالم چندمه)

من چون دوبار امید کل فامیل رو تا امید میکنم میخواستم اینبار به کسی نگم ولی قسمت نشد😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چ دستورات دارو داشتی..امپول هاش سی جی رو نوشتم ک ب دکترم بگم

متوجه سوالت نشدم عزیزم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40