2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684642 پست
بدتر میشه عزیزم ، سرما خوردگی فقط با استراحت خوب میشه  عوضش قبل انتقال میشه آب گرم بذار رو رحم ...

ممنون که جواب دادی 😍

پس بشینم تو خونه تا خوب شم

میگم پیاده روی .. همین الانم نفسم در نمیاد 😂

اتفاقا الان با سیاهدانه و رازیانه چرب کردم و کیسه گذاشتم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم بچه ها ممکنه زود قطع کردن امپول پروژسترون هم باعث بشه؟ از روزی ک مثبت شدم قطع شد و بجاش دو تا د ...

فکر نمیکنم به خاطر این باشه عزیزم چون‌ داروی جایگزین داده و دیگه تا این حد هم‌فکر نمیکنم اشتباه کنه ،هر چند اشتباه هم از طرف دکترا کم‌ ندیدیم اما ....

باز بچه های که انتقال دادن بهتر می‌دونن در مورد پروژسترون 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون فاطمه جونم😭 هنوزم باورم نمیشه🥹 قربونه مهربونیت عزیزم، ان شاءالله ب زودی روزیه خودت🤲🏻

عزیز دلم یکم از شرایط انتقالت میگی 

انتقالت چطوری. با چنتا جنین و چند روزه بود؟

تیرویید نداری؟ اگه داری نشاسته هم خوردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ببخشید درست تایپ نکردم پیاز رو گفتم

ای جانم 😍 مرسی مهربون جان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خاله جون قربونت بره . چیزی نشده. بتام افت کرده عزیزم. ببخشید تو رو خدا منم نتونستم ی حالی ازت بپرسم ...

الا جون اومده بودم خبر خوبتو بشنوم آخه چرا اینجور شد قربونت برم که انقد دلت پاک و شکر گزاری انشالا خدا همیشه هواتو داشته باشه نا امید نباش به نظرم کاش پردنزولون دوتا میخوردی امپول پروژسترون هم قطع نمیکرد انشالا دفعه بعد همه چی حل میشه صبور باش گلم چاره نیست 

ممنون که جواب دادی 😍 پس بشینم تو خونه تا خوب شم میگم پیاده روی .. همین الانم نفسم در نمیاد 😂 ...

کار خوبی کردی 

پیاده روی که تا الان کردی اگه تاثیرشو گذاشته باشه تا حالا گذاشته با این دو ،سه روز چیزی عوض نمیشه گلم با خیال راحت استراحت کن 

آنتی بیوتیک هم‌که میگی اینجا من دیدم‌ چندتا از بچه ها قبل انتقالشون دکتر زنان بهشون داده بود الآنم که تو داری میخوری فکر نکنم برای انتقالت ضرر داشته باشه ،با خیال راحت‌ و‌ توکل به خدا برو جلو ،انشالله با خبرای خوب بیای 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
🥺🥺🥺 نمیدونم چی بگم که دلت آروم بگیره  بمیرم برا دل صبورت انشالله خدا به دل رعوفت نگاهی بن ...

قربونت برم خدا نکنه😘😘😘 ان شاالله برا شما شادی کنم عزیزم😍🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام. ببخشید بچه ها. میدونم شمام چقد پیگیر بودین تا الان. درسته خوش خبر نیستم ولی چون میدونم انتظار ...

الهی بمیرم واسه دله شکسته ت😭😭😭😭😭😭😭😭😭

قلبم درد گرفت دختر😭

هیچ حرفی نمی تونم بگم ک حاله دلت خوب بشه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
یعنی بار دومه ک بتا دادی؟ بتای قبلیت چند بود؟

اره عزیزم. بتای قبلی ۱۰۵ بود. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فکر نمیکنم به خاطر این باشه عزیزم چون‌ داروی جایگزین داده و دیگه تا این حد هم‌فکر نمیکنم اشتباه کنه ...

ممنونم جواب دادی گلم❤️

الا جون اومده بودم خبر خوبتو بشنوم آخه چرا اینجور شد قربونت برم که انقد دلت پاک و شکر گزاری انشالا خ ...

ممنووونم عزیزم. ان شاالله دفعه بعدی با دکتر مطرح می کنم❤️

الهی بمیرم واسه دله شکسته ت😭😭😭😭😭😭😭😭😭 قلبم درد گرفت دختر😭 هیچ حرفی نمی تونم بگم ک حاله دل ...

خدا نکنه عزیزم نگو اینجوری😘😘❤️

کار خوبی کردی  پیاده روی که تا الان کردی اگه تاثیرشو گذاشته باشه تا حالا گذاشته با این دو ،سه ...

😁 تازه شروع کرده بودم  ۵ روز بود

ولی همون روز انتقال دوباره میرم پیاده روی  صبح زود میرم چون باید ۸نیم مرکز باشم..

خیلی زوده آدم به برنامه هاش نمی‌رسه 

من کی برم پیاده روی کی بیام برم حموم ، کی برم کله پاچه بخورم 😑

تا مرکز ۲ ساعت راهه...

فکر کنم نباید بخوابم😂

ممنون قشنگ من

چرا انقد من امروز حرف میزنم تورخدا حلال کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40