2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
عزیزم انشاالله که به سلامتی باشه. موافقت شده که جنینهای سه روزتو ۵ روزه کنن

ممنون مهربونم 🙂🫀🫂

خودمم فکر میکنم همین باشه...

طبق انتقال اول

فکرو خیال داره روانیم می‌کنه🥲

جنین هام گرید آ هستن .ولی موقع انتقال از بین رفتن

میترسم دوباره این اتفاق بیوفته...

من باید چیکار کنم!!! دکترمم که انگار داره باهام خاله بازی می‌کنه...

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای چیشدی دختر؟؟؟سرماخوردی؟؟؟

هلی جون ریه هام عفونت کرده 

سرفه های وحشتناک و نفس تنگی دارم..

انتقالمم تقریباً یک هفته ی دیگه هست

پی ار پی ۳ روز دیگه

ولی من دارم دارو ی آنتی بیوتیک میخورم 🥲 بخاطر شرایطم

به دکتر گفتم گفت اشکال نداره :))))

نگفت واسه پی ار پی چیکار کنم چیکار نکنم...

از رگ دستم خون میگیرین؟

یادم رفت بگم چسب جنین بنویسه واسم 🥲 نمیدونم دکتر دیگه ای برم میده بهم یانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بله عزیزم،قربونت ان شاءالله خدا قسمت شما بکنه 🤲 اون زمان هم ذخیره ام ۳ دهم بود

منم یک دختر دارم. خیلی بهونه خواهر برادر میگیره.خدا انشاالله براتدن حفظش کنه و بهش خواهر برادر هم بده

حالا بنظر شما قطع کنم یهو و روز انتقال شروع کنم  ( دکتر همینطوری گفته..)  ولی ثمین میگه ...

عزیزم پردنیزولن نباید یک دفعه قطع بشه کم کم باید قطع کنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

عکس سونو

متن سونو

دوستان چیزی از این متوجه میشید؟ راجب رحم چی گفته؟

سونوشم گرون تر از قبلی ها بود

دارو هام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد اعصابم بخاطر آلا بهم ریخت چند روزم بود پیگیر کاربری لیمو لیمو بودم الان خوندم جوجه هاشو از دست ...

اااا جدااا 😭 وای چقدر ناراحت شدم براشون خدا به دلشون آرامش بده چه سخت😔😔😭

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان برای پاکسازی بدن میدونم نوشابه ودلستروسس وچای واینانبایدخورد ولی آیا ابلیمو هم خوردنش خو ...

آبلیمو بدنت رو اسیدی میکنه زیاد نخور 

میگن واسه جنین پسر رحم باید قلیایی باشه بهتره

سلام. ببخشید بچه ها. میدونم شمام چقد پیگیر بودین تا الان. درسته خوش خبر نیستم ولی چون میدونم انتظار ...

دوست عزیز چقدر از مثبت شدنتون خوشحال شده بودم و الان از دیدن این پیامتون غمگین، ولی خواستم بگم چقدر طرز صحبتتون قابل تحسین هست و من تو این مدت از شما تو این تاپیک گله گی و یا بی تابی ندیدم امیدوارم صبر و آرامشتون تمام زندگیتون رو پرنور و پر خوشبختی و رضایت کنه ان شاالله💖

عزیزم پردنیزولن نباید یک دفعه قطع بشه کم کم باید قطع کنین 

ممنون که اطلاع دادین پس به گفته ی دکتر توجه نمیکنم و ادامه میدم 

ممنون عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آلا ، حنا و تینا جونم خیلی بلد نیستم چیزی بگم که شاید یکم از ناراحتیتون کم بشه ولی خدا میدونه که چقدر ناراحتم برای امروز و سه تا خبر منفی که شنیدیم. قربونِ حکمت خدا برم عقلِ ناقصِ من از کاراش سر در نمیاره . خواهش میکنم ناامید نشین زندگی کارش غافلگیر کردنه دیروز دو تا خبر مثبت امروز سه تا منفی . کی گفته به مو میرسه ولی پاره نمیشه اتفاقا یه وقتایی پاره هم میشه اما باز گره میزنی و ادامه میدی چون زندگی همینه 

@alaae‍ 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
تو اینم مطمئنا خیری هس هرچند خییلی سخت...❤️ منم بنده خوبی نبودم الهی ب زودی برا خبرای خوش شما اشک ش ...

قربونت بشم نمی دونم چی بگم ولی از خدا میخوام خیلی زود باردار بشی و نی نیتو در آعوش بگیری 

عکس سونو متن سونو دوستان چیزی از این متوجه میشید؟ راجب رحم چی گفته؟ سونوشم گرون تر از قبلی ها ...

سونو همه چیز عالی ضخامت عالی ان شاالله انتقال موفقی داشته باشی 🤲🤲

بچه ها پیاممو لایک کنید میخوام از رو اسماتون براتون نادعلی بخونم  ان شاالله همگی به حق حضرت علی ...

قبول باشه عزیز دلم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40