2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
شکر خدا مهتاب جون . ازون موقع کلا دراز کش بودم نمازمم کامل نشسته خوندم. شکر خدا بار اخر ک برا وضو بل ...

مشکلی داشتی؟ من متوجه نشدم چون چند روزه خیلی کم میام. انفاقا ظهری به فکرت بودم ببینم بیحالی و نفس تنگیت خوبه؟

برای آرامش دلت آیه الکرسی و ب نیت فرشته هات سوره حجرات می خونم الهی ک خودش نگهدارتون باشه منتظر خب ...

قربووووونت برم عزیزم. خییییلی شرمنده ام کردی❤️❤️❤️😘🥺 خداتو دلیاتو حفظ کنه برات😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلی داشتی؟ من متوجه نشدم چون چند روزه خیلی کم میام. انفاقا ظهری به فکرت بودم ببینم بیحالی و نفس تن ...

اره عزیزم شکر خدا اونا حل شدن. از دیروز لک بینی و دل درد دارم. محتاج دعاتونم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقدر هزینش نسبت به مام خوبه  مرسی عزیزم که جواب بدی به فندق بگو واسه خاله طوطیا دعا کنه

طوطیا جان شما رفتی مام؟ اونجا هزینها چطورن؟ من هم یک دوره سیکلم طبیعی بشه بعدش میخوام انشاالله برم تحت نطر دکتر علیرصایی

قربونت برم  ولی من فقط ۲ تا جتین داشتم  شوهرمم میگ دیگه سمت بیمارستان نمیریم ولش کن  ...

عزیزم من هم یک دختر دارم و ۴تا جنین داشتم که دوتاشون موندن بعد فریز و انتقال دادم مثبت هم سد اما متاسفانه پوچ بود ۹هفته سقط و کورتارژ کردم. اینها را گفتم که یاداوری کنم باز منفی شدن بهتره تا رسیدن به نتیجه ای که من داشتم. منم اولش گفتم دیگه دنبالش نمیرم اما الان به خاطر دخترم هم که شده دوست دارم بازم برم و شانسمو امتحان کنم شاید خدا خواست. شما هم انشاالله مدتی بگدره بهترین تصمیمو میگیری

کار خوبی کردی عزیزم❣️ ب منم اول گفتن ب روماتیسم مربوطه بعد گفتن لوپوس  تشخیص صحیح و ب موقع وا ...

سلام عزیزم 

برای لوپوس شما چه علایمی داشتی میشه بگی؟ منم رویان میرم، یکبار ana خیلی بالا بود گفتن برو روماتولوژی، که چند تا آزمایش داد و مجدد چک کرد، گفت نه اون خطای آزمایشگاه قبلی بوده. حالا من نگرانم چون صورتم هم توی آفتاب و سرما سرخ میشه، الان به شما گفت در بارداری باید چکار کنی که کنترل بشه؟ چون من یکبار هم سقط کردم می گم نکنه لوپوسی روماتیسمی چیزی داشتم و خبر نداشتم. 😐

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اره کرونا خوبه ولی بازم میاد تازه مادر شوهرم می خواد بره کربلا میگه باید بیایین بدرقه و استقبال از ش ...

عزیزم خوب بهتره که استراحت داشته باشی اما من میخوام ز تجربه دوبار انتقال و مثبت شدنم بهت بگم. من بار اول بعد انتقال علایم هایپریم مشخص شد و ۱۲ ساعت بعد انتقال با حال بسیااار بد تو بیمارستان بستری شدم. از تهوع و ردر زمینو چنگ میزدم شب اول شاید ۳۰ بار تو بیمارستان به دستشویی رفتم و عدر میخوام عوق زدم.کاملا نا امید بودم و در کمال ناباوری مثبت شدم.بار دوم هم استراحت چندانی نداشتم چون هم بچه دارم هم سر کار میرم.بازم مثبتشد اما خوب خدا نخواست و پوچ بود. هدف از این همه حرف اینه که بگم استراحت هم نکردی نگرانی نداره و به نظرم دکترها درست میگن که هیچ ربطی به استراحت نداره

ان شاءالله عزیزم🤲🏻 هیچ علائمی نداشتم و ندارم آترین جون بجز روز ده و یازده ک لکه بینی داشتم

الهی شکر ازاین مرحله گذشتی.من اینقد خودمو چک میکنم ببینم لکی.خونی  هست یا نه 😁

فعلآ هیچی نیست