2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم.... ۱۵ ساله منتظری؟؟؟ قربونت برم  خدا برات معجزه کنه  خیلی برات دلم‌گرفت🥺

ببخشید ناراحتت کردم. 😞

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا پونزده ساله واسه من خیر نیست . دیگه خسته شدم

🥺 بدجور بغضم گرفت. اینجا داره شدید بارون میزنه . موقع بارونم از لحظات استجابت دعاست. الهییییی ک به حق امام زمان عج این آخرین سال انتظارت باشه و سال دیگه نی نی بغلت باشه عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه اوضاعت چطور شد؟

شکر خدا مهتاب جون . ازون موقع کلا دراز کش بودم نمازمم کامل نشسته خوندم. شکر خدا بار اخر ک برا وضو بلند شدم دیگه ندیدم. ولی الان باز دل درد دارم. ازینورم زد برقا قطع شد نمیتونم سرویس برم ببینم چ خبره 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شکر خدا مهتاب جون . ازون موقع کلا دراز کش بودم نمازمم کامل نشسته خوندم. شکر خدا بار اخر ک برا وضو بل ...

خب خدا روشکر فقط آرامشت رو حفظ کن از همه چیز مهمتره نی نی )ها( حالش خوبه و جاشم خوبه ... الهی آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خب خدا روشکر فقط آرامشت رو حفظ کن از همه چیز مهمتره نی نی )ها( حالش خوبه و جاشم خوبه ... الهی آمین

ان شاالله ان شاالله❤️

ببخشید ناراحتت کردم. 😞

معذرتخواهی چرا؟؟؟

اصلا یه حالی شدم... مثل خواهر که برای خواهرش دعا میکنه از خدا میخوام خیلی زود  از خزانه ی کرم و رحمتش بهتون فرزندان سالم و صالح ببخشه 

هم به شما و هم @ماهورجان      و @artin_arsen_artina   و به همه

ان شاالله ان شاالله❤️

شما کع بیداری ننه جون

خواهشا کم کم یه فکری به حال خوابت بکن شب و روزت قاطی شده بعدا نی نی دهان مبارکت رو تنظیم میکنه😂 از ما گفتن بود 😂

مودبانه گفتم بد نباشه🫣

نمیدونم چرا پونزده ساله واسه من خیر نیست . دیگه خسته شدم

درکت میکنم عزیزم خیلی سخته ولی حتما حکمتی هست 

من خودمم ۱۳ساله منتظرم تو این سالها به هردری زدم بسته بود ولی ناامید نشدم و همچنان با امیدوتوکل بخدا درمانو ادامه میدم تا انشاالله نتیجه بگیرم 

عزیزدلم انشاالله بحق امام زمان بزودی دلت شاد بشه و دوقلوی سالم و صالح نصیبت بشه خدا بزرگه گلم توکلت بخدا باشه 🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
من ۴ بار پانکچر داشتم و متفاوت بودن  اولی ۷ تا فولی داشتم و ۶ تا تخمک دومی ۶ تا فولی بود و دو ...

ممنون عزیزم خداروشکر که نتیجه زحماتت و داده خدا . موفق باشید

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی .