2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ان شاالله با خبر مثبت برگردی عزیزم😍😍 برا آرامش دلت آیه الکرسی میخونم.فقط تو رو خدا بی خبرمون نذار ...

قربونت برم♥️

چشممم

جواب هرچی باشه خبر میدم

البته تا بعدازظهر سرکارم 

تابرم خونه و آزمایشگاه یکم دیر میشه 

ولی حتما میگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@alaae   سلام دوستم خوبی امروز شکر خدا دیدم نوشتی بهتری به لطف خدا سعی کن این اوایل استراحتت ...

ممنوونم حورا جونم. چشم . از دیروز ک اونجوری شد دیگه استراحت مطلق کردم باز

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

منم شنبهو یکشنبه دکتر بودم شنبه دکتر خودم برای نوبت گیری روز خراش وکنترل رحم و تعیین سیکل،که سیکل طبیعی رو گفت برات دیگه انچام نمیدیم سیکل هورمونی شروع میکنم اینبار با استرادیول و اینا

یکشنبه دکتر غدد رفتم اوکی بودم شکرخدا ولی دکتر ایمونولوژی رفتم آزمایشهای ایمنی رو ببینه چون خودایمنی مربوط به روماتولوژیم بالا بود ارجاعم داد به دکتر روماتولوژ،بهم گفت تو آفتاب گونه هات قرمز میشه گفتم هم تو آفتاب هم سرما،گفت نشانه خودایمنی مربوط به روماتولوژه مراقب باش فعلا تو آفتابم نرو 

حالا چهارشنبه نوبت گرفتم روماتولوژو،

کسی اینجا درموردش اطلاعاتی داره قبل اینکه برم دکتر ببینم چه خبره؟؟RFبالا بود تو آزمایشم یعنی مثبت بود

قربونت برم♥️ چشممم جواب هرچی باشه خبر میدم البته تا بعدازظهر سرکارم  تابرم خونه و آزمایشگاه ...

ان شاالله ک خوش خبری😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله عزیزم😘 شوهرک جواب ازمایشو دید چ گفت؟

فقط دو تایی با هم اشک می ریختیم😭

الهی این لحظه رو ب زودی تجربه کنی

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
فقط دو تایی با هم اشک می ریختیم😭 الهی این لحظه رو ب زودی تجربه کنی

انشااله این روز و اشک برای همه منتظرا 

انشااله بیای بگی صدای قلبشو شنیدم ماباهات همراهی میکنیم و اشک شوق میریزیم

منم شنبهو یکشنبه دکتر بودم شنبه دکتر خودم برای نوبت گیری روز خراش وکنترل رحم و تعیین سیکل،که سیکل طب ...

الهییی ک هر چی ک هس خییلی زود حل میشه. ی وجه مثبت اینجور وقتا اینه ک وقتی مشکلی پیدا میشه امیدواری هم میاد  ک ان شالله حل میشه و مسیر هموار تر میشه. و ان شالله شمام با خبر خوش میای اینجا. 

بهترین کارو کردی ماهم وظیفمونو برات انجام میدیم حتما دعات میکنیم به شرط لیاقت

قربوووونت برم خواهر لطف میکنین😍😘😘😘❤️❤️

عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه😍😍😍😘چقدر از صبح اومدم ورفتم تا ببینم نتیجه شما چیشد هرچند که میدونستم ...

قربونت برم دوسته خوبم🤩

خیلی ممنون برای تبریکت الهی ک ب زودی روزیه خودت بشه و این حسه غیر قابل وصف رو تجربه کنی🤲🏻

عزیزم من چون لوپوس دارم تقریبا ی شش ماهی هست ک دکتر روماتولوژ برام روزی نصف نیم میلی رو تجویز کرده

این و هم بگم دکتر بیهوشی وقتی برای پانکچر رفته بودم ویزیت بشم گفت بیشتر کسایی ک پردنیزولون رو استفاده می کنن توی انتقالشون باردار میشن

اتفاقا من از ساعت ۱۱ تاحالا رویانم  کاش به دردت میخوردم بهم میگفتی برات میگرفتم نمیومدی تا این ...

جووووووونه من🤩

الهی قربونت برم ک بازم بهم محبت داری

اگه می دونستم هماهنگ می کردم همو ببینیم❣️