2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
بچه ها ممنون میشم برام دعا کنین . خییلی درد داشتم . الانم خون دیدم😭. با اینکه می دونستم طبیعیه ولی ...

چیزی نیست که بخوای نگران بشی عزیزم استرس نگیر استراحت رو بیشتر کن خودتم میدونی که طبیعیه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بچه ها من آزمایش بتا رو الان گرفتم  و بتا صفر بود  صفره صفرررر😐

عزیزم😢😢 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم احتمالا همسر شما سرش رو شلوغ کرده تا کمتر به مسئله بارداریت فکر کنه یه جورایی فرار از استرسه . ...

دقیقا این خیلی بد من با هیچ کس نمی تونم حرف بزنم فقط من می دونم و اون انصاف نیست بار این استرس رو تنهایی بکشم تازه بی توجهی اضافه هم ببینم 

میگذره این روزا امیدوارم خدا بهم نگاه کنه ببینه درد و رنجم رو خودش بشه همه کس من خودش بشه حامی من تکیه گاه من 

امیدوارم خدا آرامش به قلبم بده این مدت تا با قدرت بگذرونم این روزا رو دیگه حس نکنم این استرس لعنتی رو قلبم پر بشه از ارامش

دقیقا این خیلی بد من با هیچ کس نمی تونم حرف بزنم فقط من می دونم و اون انصاف نیست بار این استرس رو تن ...

حق داری که الان یه پشتیبان و حامی بخوای همسرت باید پشتیبانت بشه ولی خب اخلاقش همینه دیگه سعی کن یه کم مستقل باشی من تمام مراحل میکرو رو خودم میرفتم مرکز اونم یه شهر دیگه . چون شوهر من انقدر استرسی هست که اگه می اومد با من،  من فقط با نگاه کردن بهش روحیمو میباختم . الانم که آمپول میزنم غر میزنه کی تموم میشه ؟ 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
حق داری که الان یه پشتیبان و حامی بخوای همسرت باید پشتیبانت بشه ولی خب اخلاقش همینه دیگه سعی کن یه ک ...

منم خودم میرم اون صبح پیاده میکنه شب میاد سوارم میکنه 

صدبار زنگ میزنه کی تموم میشه 

یه سردی تو نگاهش هست که دیوونم میکنه 

هفته پیش خیلی روحیه داشتم اما الان به خوبی هفته پیش نیستم کاش مثل هفته پیش بودم 

منم چندسری با۶منفی بود آزم😑

🥲🥲

مال من هیچوقت رقمش تغییر نکرده همیشه ۲ بوده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ب دکترت بگو..منم قبلا بخاطرپی ارپی دارو‌نخوردم و روز بروز بدتر شدم...

فردا میرم یه سر پزشک عمومی سرمی چیزی بنویسه 

کاش امروز میرفتم، میخواستم برم تنبلیم شد ، الان انگار دارم بدتر میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت عزیزم 😘😘  ساراجان من مشکل تیرویید داشتم فقط هرماه ازمایش بده و با دکتر غدد داروهاتو چ ...

سحر جان باتوجه به نرمال شدنش توسط دارو

و تحت نظر غدد بازم نخورم؟

آخه منم دارم تیرویید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من آزمایش بتا رو الان گرفتم  و بتا صفر بود  صفره صفرررر😐

عزیزم نمیدونم چی باید بگم چون کاملا درک میکنم جواب آزمایش منفی چه حسی داره خدا دخترت رو حفظ کنه و ایشالا دوباره مادر شدن خیلی زود برات اتفاق بیفته 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
دوستان من جمعه سرکلاژ شدم از امروز شکمم داره ای میاره . مثل بعد پانکچر . به دکترم زنگ زدم گفت فردا ب ...

سلام عزیزم انشاالله چیزی نیست

از کجا میدونی شکم اب اورده عزیزم

الهی به حق در دانه امام حسین سالم سلامت باشین هر دوتون