2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مخصوصا که من هیچ کس خبر نداره تک و تنها هستم شوهرم هم کم محلی میکنه  حس میکنم منتظر جواب م ...

میدونی من از حرفات احساس می کنم همسرت احتمالا درون گراست و ازینور همونجوری ک ما فشار و استرس رومون هس روی اونم هس طبیعتا و چون نمیتونه یا نمیخواد بروز بده سرشو با کارها گرم کرده. وگرنه قطعا هیشکی راضی نمیشه این همه زحمت و هزینه هدر بره. 

اصلا ب نتیجه فکر نکن گلم. ان شاالله خدا جواب سختیاتو با بتای تپل میده ان شالله😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهییییییی. ممنووونم عزیزم قربووونت برم❤️❤️ اونروز از دکتر پرسیدم اگه خونریزی بیفتم چیکار کنم گف نمی ...

سلام عزیز دلم نگران نباش شیافتو الان بزار ۱ ساعت زودتر بزار . فقط دراز بکش . 

خون زیاد بود؟

نه خیییلی ببخشید با دستمال خشک کردنی روش بود ولی مشخص بود خون تازه اس. اندازه لک نبود ولی. از ترسم اومدم دراز کشیدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم فاطمه جون😭 اشکام تمومی نداره الهی ب زودی روزی خودت و بیای بهمون خبر بارداری بدی و توی ...

خدا نکنه مامان خانمی 😍♥️

مواظب خودتو تو دلیت باش عزیز دلم

مررررسی انشالله همه ی بچه های تاپیک🧿🥹

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میدونی من از حرفات احساس می کنم همسرت احتمالا درون گراست و ازینور همونجوری ک ما فشار و استرس رومون ه ...

انشاالله 

فکر میکنم اینجوری استرس رو از خودش دور میکنه 

به هر حال با نادیده گرفتن من فقط اذیتم میکنه

من فک‌کنم روز ۱۳ پریودی پی ارپی شدم..دوروز بعدش هم انتقال

ممنون عزیزم...

فردا تکلیفم معلوم میشه

حالا خودم درخواست پی ار پی دادم ، بنظرت تاثیر داره تو مثبت شدنم؟

راستش می‌دونی شاید مجبور شم طلامو بفروشم بخاطرش

شنیدم هزینش ۵ ت تو مراکز غیر دولتی؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ببخشید سر شما رو درد میارم اما وقتی میگم خالی میشم انرژی منفی ذهنم کم میشه

نه عزییییزم. چ حرفیه

واقعا همبن طوره. من الان خودم ترسیده بودم ولی اینجا ک حرف زدم حال روحیم بهتر شد.

الان ی بارون شدیدی اینجا شروع شد. الهییییی ب حق قطرات بارون رحمتش هیییییچ کدوم از منتظرامون هیچ کدوم از باردارهامون از خیرش بی نصیب نشن و ان شاالله هممون سال بعد این موقع نی نی ها بغل مون باشه😍😭

دوستان من جمعه سرکلاژ شدم از امروز شکمم داره ای میاره . مثل بعد پانکچر . به دکترم زنگ زدم گفت فردا بیا . تا فردا چکار کنم ؟ دوغ شور و اینا بخورم مثل بعد پانکچر ؟ کسی بعد سرکلاژ اینجوری شده ؟ من به دارو بیهوشی حساسیت شدید دارم بعدش خیلی حالم بد شد میگم شاید از اونه