2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
دوازده ساله منتظرم خدا بهم نظر کنه😭😭😭

ان شالله دیگه تموم میشه پناه ب خدا استرس نداشته باش مامانی نی نی مون ناراحت میشه 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
ذکر بخون تایکم خسته بشی خوابت بگیره مامان خوشگله 😍ان شاء الله فردا شادترین آدم روی زمین توباشی مطمئ ...

حتما عزیزم❣️

ان شاءالله خدا به دلای پاک و مهربونتون نگاه کنه و حاجت دله همه منتظرا رو بده🤲🏻😭

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله دیگه تموم میشه پناه ب خدا استرس نداشته باش مامانی نی نی مون ناراحت میشه 

ای جونه دلم🥰

با معجزه تو دلت برای ما انتقالیا خیلی دعا کن🌹

الهی به حق اهل بیت (ع) خدا هیچ زن و مردی رو با این آرزو امتحان نکنه و شیرینی نگاه اولاد رو ب همه خانواده ها ببخشه🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم طبیعیه انقد که ماها فشار و استرس رومونه گاها طبیعیه اینجوری بشیم. ولی ب این فک کن ک اون جنین ه ...

وقتی ازم کلی خون گرفتن حالم خیلی بد شد 

کلا وقتی کارای اینطوری رو انجام میدم حس میکنم 

بهم تهاجم شده وارد حریمم شدن

یه بار قبلا نمونه گیری واسه کیست سینه داشتم همین حال رو داشتم 

بعدش توقع داشتم شوهرم خیلی تحویلم بگیره 

ببرتم ناهار خیلی خوب بهم بده 

ولی اون چون توقع نداشت ۵ میلیون آزمون بگیرن خورده بود تو ذوقش زده رو دور خسیسی 

منم اعصابم خورد میشه خسیس میشه 

دیشب رفتم کلی غذا برای خودم خریدم خوردم دلم آروم شد 😁😁

اصلا کودک درونم بهونه گیر شده میگه امپول دردناک میزنی در عوض باید برام خوراکی خوشمزه بخری 

امروزم می خوام برم شال بخرم شاید راضی شد🤣🤣

البته عینک افتابی هم می خواد هر چی میگم پول ندارم تو کتش نمیره که نمیره 🤣🤣🤣🤣

دیگه فکر نکنید خل شدم به خدا کودک درونم دیوونم کرده 

امپول رو خودم میزنم 

از اینم ناراحتم که برام نمیزنه 

دیگه اومدم اینجا دیدم بقیه هم مثل خودم هستن یکم دلداریم دادن بهتر شدم 

دیشبم باهاش قهر کردم 

شوخی شوخی یکم شوهرم رو زدمش دلم خالی شد۰😁😁😁

میگم پی آر پی چجوری بود 

من فردا صبح باید برم آزمایشگاه چیزی تحویل بگیرم ببرم کلینیک ؟ بعدش چیکار میکنن تزریقش چطوریه درد داره ؟ بعد تزریق مراقبت داره ؟ 

چون باید برگردم شهرمون دوباره چهارشنبه برم

میدونم عزیرم ولی مردا درک ندارن.خودت خودتو بساز میدونم خیلی شرایط سخت ونفس گیری داریم  خدا به ...

ممنون که جواب دادید خیلی لطف کردید خیلی بهتر شدم 

هیچ کس حال ما رو روزای آخر نمی‌فهمه 

میگم من نمی دونم واسه بعد انتقال چی آماده کنم صبحونه ناهار شام همش میگم گرم نباشه سرد نباشه 

مثلا مربا تخم مرغ حلوا شیر برای صبحانه خوبه 

تخم مرغ و حلوا گرم نیست؟ 

یکمی هم یبوست دارم ابهویچ می خوردم خوب میشدم اما شوهرم گفت ویتامین آ میره بالا دیگه نخور قیسی و انجیر و آب ولرم ناشتا می خورم اثر نداره لامصب فقط ابهویچ

می خوام واسه سه روز غذا بپزم آماده بزارم 

وای چقدر خوب که شماها هستین می تونم این دو روز آخر باهاتون حرف بزنم 

انگار دو روز آخر عمرم هست 🤣🤣🤣🤣

من ساعت ۵:۱۵ صبح بیدار شدم گردگیری کردم حیاط رو جارو زدم طبقه فریزر رو شستم یکم یخچال و کابینت رو مرتب کردم 

این وسط لباسشویی هم خراب شده 

ببخشید بچه ها من همه مشغولیت های ذهنم رو میگم تا خالی بشه آروم بشم شما خیلی تعجب نکنید🤣🤣🤣🤣

عزیزم طبیعیه انقد که ماها فشار و استرس رومونه گاها طبیعیه اینجوری بشیم. ولی ب این فک کن ک اون جنین ه ...

راستی من می خوام ازیترومایسین بخورم محض احتیاط واسه عفونت یه وقت بد نباشه؟

@نهال6467     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گلتو ...

عزیزم واقعا ممنونم از محبتت خدا برکتِ همه ی این دعاها رو برگردونه تو زندگیت انشاالله و بچه هات رو برات حفظ کنه خیلی حس خوبی گرفتم بازم مرسی عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ممنون که جواب دادید خیلی لطف کردید خیلی بهتر شدم  هیچ کس حال ما رو روزای آخر نمی‌فهمه  م ...

برای یبوستت بعد انتقال حتما حتما غذاهاتو با روغن زیتون بخور هر روز یه دونه کیوی بخور چند تا الو یا انجیر خیس کن روزی دو سه تا بخور اب هم فراوون بخور من با اینا پیشگیری کردم فعلا تا اینجای کار اینا رو دکترم بهم گفت 

گفت تا جایی که میتونی دارو برای یبوست استفاده نکن ولی اگه دیدی چاره نداری با همه این رعایتا خوب نشدی اون موقع میتونی داروهای مسهل بخوری