2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
دلم طاقت نیاورد 😞😞😞 دیگه نمیزنم پس فردا مستقیم میرم آزمایش . الان حداقل یه کم برای منفی شدن آماده ...

الهی خوش خبر بیاین تینا جان❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید🙏 دوستان  دکتر به شماهم  قرص ازیترومایسین ق ...

سلام عزیزم اره من داشتم. نمیدونم چون اندازه گیری عمق رحم داشتم داد یا به همه میدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی شکر عزیز جان.منم ی گاه خوب یلحضه بد. بیاد بگذره ای جونم جوجه هات دقیقا یک هفته کوچکتر از جوجه ...

ای قربونِ جوجه هامون دلم ضعف میره براشون

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزم ممنونم از جوابت خواهر قشنگم. بسلامتی جوجه( هات ) در آغوش بگیری پس اشکال نداره خیلی گرم ب ...

سلام به روی ماهت عزیزم 🌹

نه دیگه من با حوله گرم و کیسه اب گرم ول نمیکرد، 

تا حدی که نسوزم از روی لباس، لیوان اب داغ می گرفتم، چون روغنی هستن سریع تاثیر میذاشت

جدى؟ شما امتحان كردى؟ عاخه هى تو نت زده تا ١٠ روز بعضيام مى گن ١٥ روز مثبت كاذب ميده پس اينجورى خو ...

عزیزم من تا روز ۵ میموند در حد هاله ولی باری که مثبت شد زیر دو دقیقه رنگ گرفت ولی بارهایی که منفی بود هاله ی کمرنگ و دیر رنگ میگرفت بله من تجربه ی سه بار و دارم این بارم بازم امپول دارم میتونیم دوروز یک بار بزنی اگه پررنگ بشه مثبته کمرنگ بشه منفی من یه بارشم اونجوری کردم

سلام عزیزانم کسانی ک مثبت شدین یه توضیح کامل بدین قبل انتقال رژیم غذایی تون چی بوده! چ ورزشهایی م ...

سلام عزیزدل، 

من سبزیجات و خیلی تو برنامه ام بیشتر استفاده میکردم، میوه و سبزیجات کلا بیشتر شده بود، 

ورزش منظم هم سه بار در هفته باشگاه میرفتم که فیتنس بود و توی چند ماه، حدودا ۵ ماه، ۴ و نیم کیلو وزن کم کردم 🌹 با اینکه وزنم نرمال بود ولی کاملا با ورزش ، ورم بدنم خوابیده بود، قبلش احساس میکردم ورم دارم ، 

توی انتقال تغذیه خاصی نداشتم و زندگیم هم عادی بود، چون کسی از انتقالم خبر نداشت، برای ۲ نفر اضافه تر هم غذا می‌پختم 😄 حالت مهمون مانند 

والا من هنوز روزی دوتا دارم میزنم 🙄🙄 با سرنگ پنج سی سی بزنید که سوزنش بلندتره ابسه نمیشه بعدش ماسا ...

ووووی چه تحملی داری سحر. من الان حدود ۳_۴ ماه دیگه آمپولش رو ندارم ولی هنوزم که هنوزه جاش درد داره و میخاره🙄

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید🙏 دوستان  دکتر به شماهم  قرص ازیترومایسین ق ...

بله عزیزم خیلی خوبه عفونتهارو از بین میبره من میداد این بارم اگه نده خودم میگیرم ولی لطف کنید دوزشو تعدادشو بهم بگو یادم رفته

عزیزدل کیسه اب گرم خیلی داغ نمیشه انگار، من لیوان آب جوش همسرم برام میذاشت، از روی لباس می کشید روی ...

قربوون تیکرت😍. الحمدالله که داری به آخراش میرسی🤗

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....