2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست
آلاجون من قبلاکه تاپیک میومدم ،تو مرحله پانکچر بودی،الان دیدم مثبت شدی،عزیززم خیلیییی برات خوشحال شد ...

قربوووونت برم عزییزم😘😘❤️❤️ اگه اشتباه نکنم شمام تو سیکل پانکچر هستین. الهی کلی جنین تپل مپل تشکیل بشه براتون و با همون اولین انتقال مامان بشین😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله به سلامتی عزیزم خداروشکر همه چیز خوب بوده؛اتفاقا میخواستم تگت کنم سوال داشتم عزیزم شما هنو ...

عزیزم بارداری؟ 

بالاخره یکی پیدا شد که مثل من بود منظورم سفت شدن شکم هست یهو انگار جمع میشه بعد ول میکنه منظورتون اینه؟ من از اولین روز انتقال اینطوری بودم تا دو سه روز قبل . خیلی دلم میخواد بدونم این چیه؟ چرا اینطوزی میشه؟

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهیی عزیزم ان شاالله هر چی ک هس خدا دلتو آروم کنه به بهترین نحو و اون مساله هم ک نگرانت کرده حل بشه ...

قربونت برم عزیزکم

قطعا دعا های شما دوستان بود که حالم خوب شد

یکم بالاتر توضیح دادم به هلی جان

فکر کنم دروغ گفت ... دقیق نمیدونم

ولی خب الان بیاد بهتر از ۱۴ روز استراحت نه

راستش نمیدونم پرسیدم تا کی هستید گفت حالا حالا مزاحم شما هستم

ولی عجیبه که با همسرم تلفنی صحبت کرده و چیزی راجبش نگفته..

واسه همین فکر میکنم به من دروغ گفته

آخه فامیل همسرمه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای آلاجون اینجوری میگی قند تو دلم آب میشه یعنی میشه؟ ای خدا ب همه منتظرا نظر کن، خیلی روزای سختی ...

ان شاالله میشه😍😍 همین روزا دیگه شادیت رنگ واقعیت میگیره ان شاالله😍😍 ان شاالله شادی هممون پایدار باشه🥺😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ی چیزی الان ذهنمو مشغول کرد...من شیاف پروژسترون رو مقعدی میزارم اونروز دیدم ک تو پروندم نوشته واژینا ...

عزیزم دکتر من که میگفت باید واژینال بذاری 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
عزیزم بارداری؟  بالاخره یکی پیدا شد که مثل من بود منظورم سفت شدن شکم هست یهو انگار جمع میشه بع ...

بله عزیزم من۱۹ هفته ام داره تموم میشه میرم توی۲۰هفته

منم نمیدونم چیه بخدا؛باید به دکتر بگم ببینه اون تو چه خبره

سلام دوستای عزیزم من امروز جوجه هامو انتقال دادم ۴ تا جنین داشتم کلا که دو تاش از بین رفت و دو تا بر ...

هااااانی جون قدم دوتاییشون مبارکت باشه🫄

دستتو بزار تو دست خدا، الهی ک بهترین هارو برات نوشته باشه🙏🏻

همین انتقال مامانی، مامان خانووووم❣️

غصه نخور خدا حواسش بهت هست

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
بله عزیزم من۱۹ هفته ام داره تموم میشه میرم توی۲۰هفته منم نمیدونم چیه بخدا؛باید به دکتر بگم ببینه او ...

از کی اینطوری شدی؟ چرا من از روز انتقال اینطوری ام؟ اینجا یه بار گفتم کسی متوجه نشد حالتم رو

قربونش برم دلم رفت واسه خاله گفتنش🥹 الان خیلی بیشتر باید مراقب خودت و جوجه ها باشی🥰 اگه دلت آروم ...

قربوووونت برم عزیزم😘😘 برا یکی از دوستام اتفاق بدی افتاده هیچ کسم نداره همش زنگ میزنه با من درد دل می کنه . داشت دلم از غصه میترکید . تو رو خدا شماها همتون نفس تون حقه دعا کنین فکر و ذهن و دلش ب آرامش برسه🥺😭

بله عزیزم من۱۹ هفته ام داره تموم میشه میرم توی۲۰هفته منم نمیدونم چیه بخدا؛باید به دکتر بگم ببینه او ...

لطفا از دکترت پرسیدی منم تگ کن بهم بگو . خب؟ 

ممنونم . امیدوارم نی نی سلامت باشه و به سلامتی زایمان کنی

قربونت برم عزیزکم قطعا دعا های شما دوستان بود که حالم خوب شد یکم بالاتر توضیح دادم به هلی جان فکر ...

الهی ی جوری بشه کلا نیان. اره ب نطر منم الان بیان بهتر از بعد انتقاله.

منم دقیقا همین مشکلو تو سیکل انتقال داشتم از یورم اخرای ماه رمضان بود.  نذر صلوات کردم برا نرجس خاتون مادر امام زمان عج شکر خدا ی جوری حل شد قضیه اصلا خونه ما نیومدن.

از کی اینطوری شدی؟ چرا من از روز انتقال اینطوری ام؟ اینجا یه بار گفتم کسی متوجه نشد حالتم رو

اوایل فقط وقتی توی ماشین می‌نشستم این حالت بهم دست میداد  چون پاهام یکم میومد بالا روی صندلی ماشین؛ولی الان در هر حالتی اینطوری میشم؛خدا بخیر کنه فقط انقباض نباشه

لطفا از دکترت پرسیدی منم تگ کن بهم بگو . خب؟  ممنونم . امیدوارم نی نی سلامت باشه و به سلامتی ز ...

چشم عزیزم حتما؛قربونت برم مرسی؛ان شاالله همه بچه ها صحیح و سالم به دنیا بیان 

اوایل فقط وقتی توی ماشین می‌نشستم این حالت بهم دست میداد  چون پاهام یکم میومد بالا روی صندلی ما ...

نه نیست . وقتی من اولین روز انتقال اینطوری شدم فکر نکنم انقباض باشه . انشاءالله طوری نیست هم برای شما هم من