2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
میشه عزیزم حتما میشه خیلی خوبه که گفتن مشکلی نداری به خیلیا میگن نمیتونی بچه دار شی ولی بهت گفتن حتم ...

فدات شم لطف داری عزیزم

امروز خیلی دکترم باهام حرف زد 

گفت شوهرتو راضی کن بیاین بازم اگر نشد ایندفعه!

کارشناسم بهم گفت عزیزم چقدر ناامیدی ارامشتو حفظ کن بیا ادامه بده میشی

ی خانمه بعد هجده سال شده بود 

یکی هم بعد چهار بار یکی هم بعد پنج بار ای وی اف

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم رویان امروز بقدری شلوغ بود سردرد گرفتم برگشتم  خیلی سخته واقعا  ب دکتر گفتم همسرم ...

امروز بعد انتقال یه دکتری اومد پیش همه انتقالیا بعد از کلی توضیح گفت اگه خدای نکرده منفی شدید فک نکنید مشکل خیلی بزرگی دارید و حل شدنی نیس ناامید نشید چون ای وی اف فقط ۳۵ تا ۴۰ درصد شانس گرفتن داره فقط با تکراره که مشکل حل میشه 

نمی دونه که این تکرارا چقد روح و روانو زندگیمونو بهم ریخته الهی که بحق امام زمان اینسری دیگه جواب بگیریم رفعه بعدی وجود نداشته باشه  ❤

سلام  بچه هائیکه مرکز مام رفتن یه سوال دارم  باید آزمایش‌های خودم و همسرم حتما این مرکز ب ...

نه جای معتبرباشه قبول میکنه فقط باید بیشتراز۶ماه نباشه

خدایابه امیدخودت🌺
ای جانم مبارکت باشه انشاالله بچسبن ولت نکن بعد از ۹ ماه سالم و سلامت بغلشون کنی غصه نخور واسه منم هم ...

ممنون دوست عزیزم خیلی  خیلی لطف میکنید خیلی جو این روزای تایپک و دوست دارم به لطف این دعاها ان شاالله خدا  یه نگاه ویژه ای امسال به هممون بکنه 

ممنون دوست عزیزم خیلی  خیلی لطف میکنید خیلی جو این روزای تایپک و دوست دارم به لطف این دعاها ان ...

الهی آمین مگه میشه خدا این همه دستِ بلند شده به دعا رو خالی برگردونه باید امید داشت به رحمتش

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
امروز بعد انتقال یه دکتری اومد پیش همه انتقالیا بعد از کلی توضیح گفت اگه خدای نکرده منفی شدید فک نکن ...

ایشالله عزیزم

شوهرمم منطقی میگ

میگه برای دکتر در حد حرفه

ولی برای ما وقت عمر مال زندگی روح و روانه!

میبینم راست میگ🥺🥺🥺🥺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
فدات شم لطف داری عزیزم امروز خیلی دکترم باهام حرف زد  گفت شوهرتو راضی کن بیاین بازم اگر نشد ا ...

عزیزم من بعد هفت بار ای وی اف مثبت شدم این راه خیلی سخته ولی صبوری میخواد و پیگیری 

من همه همکاران میگفتن اگه میخواست بگیره تا حالا گرفته بود من همش بخودم میگفتم من ادامه میدم که پس فردا حسرت این به دلم نمونه که شاید اگه بیشتر تلاش میکردم میشد