2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
سلام دوستای عزیزم من امروز جوجه هامو انتقال دادم ۴ تا جنین داشتم کلا که دو تاش از بین رفت و دو تا بر ...

سلام عزیزم انشاالله مثبتی و دو هفته دیگه خوش خبر میای برات آیت الکرسی خوندم دوتاش بچسبن به دلت😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم رویان امروز

بقدری شلوغ بود

سردرد گرفتم برگشتم 

خیلی سخته واقعا 

ب دکتر گفتم همسرم میگه دیگ نمیام اگر ایندفعه هم منفی شد میریم یه بچه میاریم از شیرخوارگاه

گفت قبول نکن شما از کیس های خوبمونی هم همسرت هم خودت مشکلی هم ندارین 

حیفه نیاید اگر ایندفعه نشد بازم بیا پانکچر شو مطمینم جواب میگیری

گفت از طرف من با همسرت صحبت کن حیفه !

برام دعا کنید بچه ها ایندفعه بشه...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام دوستای عزیزم من امروز جوجه هامو انتقال دادم ۴ تا جنین داشتم کلا که دو تاش از بین رفت و دو تا بر ...

ای جانم مبارکت باشه انشاالله بچسبن ولت نکن بعد از ۹ ماه سالم و سلامت بغلشون کنی غصه نخور واسه منم همین شد یکیش از بین رفت دو تا انتقال دادن . عزیزم خدا بخواد همون دوتا دوقلو میشن میان بغل مامانشون توکلمون به‌خدا

همین الان برات آل یس میخونم هدیه میکنم به آقا امام زمان که همه چی به خوبی برات پیش بره دو هفته دیگه آزمایش مثبتی شک نکن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
رفتم رویان امروز بقدری شلوغ بود سردرد گرفتم برگشتم  خیلی سخته واقعا  ب دکتر گفتم همسرم ...

میشه عزیزم حتما میشه خیلی خوبه که گفتن مشکلی نداری به خیلیا میگن نمیتونی بچه دار شی ولی بهت گفتن حتما نتیجه میگیری این عالیه . انرژی مثبت داشته باش خدا بزرگه حواسش هست به همه ی سختی‌هایی که کشیدیم خسته نشو با انرژی همه ی مراحل رو طی کن به حقِ علی به زودی مامان میشی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

توکلت بخدا ایشالله میشه عزیزم 

با خبر خوش میای 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...