2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
عزیزم من بعد هفت بار ای وی اف مثبت شدم این راه خیلی سخته ولی صبوری میخواد و پیگیری  من همه همک ...

توکل بر خدا من خودم مشکلی ندارم 

همسرم میگه وقت تلف کردنه!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکل بر خدا من خودم مشکلی ندارم  همسرم میگه وقت تلف کردنه!

باور کن میدونم چی میگی همسر منم خسته شده بود ولی من کوتاه بیا نبودم دروغ نگم خودمم خسته بودم دفعه اخر وقتی روی تخت خوابیدم انتقال بدم همینطور گریه میکردم که خدایا یعنی میشه دیگه تموم بشه این سختیا🥺🥺 ولی چاره ی دیگه ای نداشتم من وضعیت همسرم خیلی خراب بود

باور کن میدونم چی میگی همسر منم خسته شده بود ولی من کوتاه بیا نبودم دروغ نگم خودمم خسته بودم دفعه اخ ...

حالا همسر من میگ اینک بی دلیل بچه دار نشی خیلی آزار دهندست

اومدو ده سال رفتیم نشد

چون ناباروری ناشناختست 

جفتمون اوکییم

ولی بچه دار نمیشیم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
توکل بر خدا من خودم مشکلی ندارم  همسرم میگه وقت تلف کردنه!

ان شاالله به دفعه بعدی نمی رسه عزیزم و حاجت روا میشید😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@نگاااار123    

سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گلتون خوندم❤️. ان شاالله فرزندان سالم و صالح و نور چشم و باعث سربلندی پدر مادرشون باشند😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدای تو ممنون ان شاالله اول ازمایش مثبت شما رو ببینیم ذوق کنیم  منظورت ۱۲۰ ساله دیگه😅

فدات بشم عزیز دلم انشاالله.وای عزیزم ببخشید تورا خدا بد به دلت راه ندی یوقت

آره ۱۲۰ سال تو این دنیا باشن 

سلام دوستای عزیزم من امروز جوجه هامو انتقال دادم ۴ تا جنین داشتم کلا که دو تاش از بین رفت و دو تا بر ...

عزززززیزم 😍😍 مبارکه . به امید خدا نی نی بمونه برات تا نه ماه 🙏🙏🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
این نشونه ی خوبیه که میگیره ول میکنه مال من پیوسته هست هر روز تایم صبح تا ظهر خفیفه ولی بعداز ظهر ز ...

قربونت برم خدا صلاحمونو بهتر میدونه  هر چی خیره 

انشاالله شمام مثبت میشی و دلمونو شاد میکنی😍😍😍

من ک دیگ خونه طاقت نیاوردم اومدم خونه مامی‌‌به همسرم‌گفتم دوشنبه میام خونه هر چی نزدیکتر میشم ب روز آز  دلهره بیشتر میشه 

خدا حفظ کنه همه ی پدرمادرارو و شاد باشه روح  عزیزای از دست رفته  ولی خونه ی پدری بهشته فرزندشه آرامش محض

@88helli     دوستم امروز نماز استغفارمو به نیت شما خوندم و هدیه کردم به آقامون امام حسی ...

الهی من قربون اینهمه لطفتون برم 😭❤

بی نهایت سپاسگذارم عزیزم 

هر چی از خدا میخوای بهت بده برا قلب مهربونت 😘😘