2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
قطعاً ف ال نیک عزیزم منم توجه کردم از بعداز ظهرها مخصوصا غروب تا وقت خواب دلدرده دارم بعدش با استرا ...

حتما حتما استراحت کن...مال من یهویی میشه..امروز باز خوبم 

انگار ن انگار 

ممنون عزیزم انشاالله  اره امروز زنگ میزنم مرکز میگم ببینم چه راهنمایی میکنن راستش میترسم دوبا ...

نه دیگه اینبار انشالله همه چی حل میشه امیدت به خدا باشه❤️ 

ما رو هم بیخبر نذار

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ زیااااد..خب من بیمارستان دولتی رفتم بیمه تامین اجتماعی هم داشتم...وقتی نامه بستری بم دادن گفتن برو ...

آره بیمارستان دولتی اونم‌ با تامین اجتماعی خیلی کم میشه 

برای من آزاده البته جهاد اینو‌ گفت ،نیمه خصوصی هست اگه خصوصی برم‌ شاید گرونتر بشه 

آره واقعا گرونه معلوم نیست چه خبرشونه 

موقعی ک برگه رو بردم اتاق تایید کننده بیمه چقد خانمه نگاه خودم و کارت ملیم میکرد..ک خلاف نکرده باشم ...

عوض اینکه همه رایگان بیمه باشن اینم‌ طرز برخوردشونه

ممنونم عزیزم. برام جالب بود ک دکتر بتای مجدد نخواست

این دکتر کارش با همه دکترای عالم انگار فرق می‌کنه 😅

دیگه استرس نداشته باش انشالله تا وقتیکه میری برای صدای قلب کوچیکش

ممنونم عزیزم. نه اتفاقا اینجوری راحتترم هی استرس اینکه چرا دو برابر شد یا نشد و... نیس. توکل  بخدا ان شاالله خدا کمک هممون کنه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره بیمارستان دولتی اونم‌ با تامین اجتماعی خیلی کم میشه  برای من آزاده البته جهاد اینو‌ گفت ،ن ...

متاسفانه بعضی مرکزا هم ک تفاوت می کنه دادن ندادن پول. الان اینجا  بمن گفتن انتقال و پی آر پی آزاد حساب میشه ولی بعضی از بچه ها با همون بیمه گفتن نصفشو میدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
این دکتر کارش با همه دکترای عالم انگار فرق می‌کنه 😅

اره😂😂

بچه ها شما که انتقال دادین سینه دردتون از کی شروع شد؟ طبیعیه الان سینه درد؟

اینا فک کنم بدن با بدن و سیکل با سیکل فرق می کنه. و اثرات داروهاست بیشتر. من بعضی سیکلا داشتم بعضی نداشتم. تو این سیکل هم نداشتم. که باعث نگرانیم شده بود ک شاید مثلا امپولمو اشتباه میزنم ک درد نداره و اینا😅 که favali جون خدا خیرش بده کلی از خجالتم در اومد۰😂فقط تازگیا هر ازگاهی ی تیر میکشه مثلا.

ان شاء الله حاجت روا بشی😍 من بهش خیلی اعتقاد دارم دعای بعدش واقعا قشنگه ان شاء الله آقا امام زما ...

مهتااااااب🥺سلام .

میخوام ی خواهش ازت کنم ...ببخش منو

میشه برای منم بخونی؟ خودم ک خیلی روسیاهم ...میشه زححمتشو برام بکشی؟🥺

❤🥰