2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
کیست آندومتریوز مشکل نازایی ایجاد میکنه اما با آی وی اف میشه بچه دار شد کلا میکرو و آی وی اف ربطی به ...

بله عزیزم میدونم من حتی دکترا گفتن طبیعی هم باردار میشم اما خب اسپرم نداره. الیگو اسپرمه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم..راستی مبارکه مثبت شدنت عزیزم خییییلی خوشحال میشم میبینم مثبت میشین😍😍😍😍ایشالا ک بچه ...

قربووونت برم عزیزم ان شاالله شمام هر حاجتی داری خیییلی زود براورده بشه❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان خوب هستید؟بچه ها کیا رفتن سونو انومالی؟میشه بگید هفته چند رفتید؟طول سرویکس چقدر زده برات ...

سلام عزیز. ۱۸ هفته رفتم. طول سرویکس ۲۹ بود سرکلاژ کردم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اره هیسترو هم تشخصیه هم درمان..همزمان با هیسترو اگه کیستی پولیپی چیزی باشه برطرف میکنن..والا من خودم ...

دکتر من گفت هزینه ۴۵۰۰ میلیون 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره عزیزم من سونو هیسترو شدم گفتن پولیپ داری باید عمل شی  بعد هیستروسکوپی کردن پولیپهارو درآور ...

نگار جان هیسترو که میکنن رو ضخامت رحم هم تاثیر می‌ذاره ؟ چون دکتر بعد اینکه دید من ضخامتم کمه گفت انجام بدیم

عزیزم نگران نباش هیسترو میکنن با دوربین رحمو میبینن پولیپ داشته باشی بر میدارن که معمولا سنو نشون نم ...

واقعا ؟ خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی، هیسترو رو‌ضخامت هم تاثیر می آره پروانه ،من اندومترم نازکه 

واقعا ؟ خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی، هیسترو رو‌ضخامت هم تاثیر می آره پروانه ،من اندومترم نازکه&nbs ...

ببخشید من جواب میدم اره عزیزم رو ضخامت تاثیر داره. پیارسال ک من دو بار انتقال کنسل شد و ضخامت بالا نمیرفت یا پسرفت میکرد دکتر هیسترو کرد و ماه بعدش ضخامتم تا ۸ بالا رفت در حالیکه قبلش تا ۷ هم نمیرسید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره بلاست بود یکی  اگه برم منفی باشه که خوبه خب آدم خیالش باز از ی بابت راحت میشه  ولی ا ...

هر کاری ک دلت آرومتره انجام بده عزیزم❣️

ان شاءالله خدا برات جبران کنه عزیزم و هفته بعد دله خودت، خانواده ت و همچنین ماهایی ک اینجاییم شاد بشه🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
منم امشب خوندم قبلا این نماز و نشنیده بودم مرسی که یادمون دادی عزیزم😘

ان شاء الله حاجت روا بشی😍

من بهش خیلی اعتقاد دارم

دعای بعدش واقعا قشنگه

ان شاء الله آقا امام زمان شفاعت کنن و همه به آرزوشون برسن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ببخشید من جواب میدم اره عزیزم رو ضخامت تاثیر داره. پیارسال ک من دو بار انتقال کنسل شد و ضخامت بالا ن ...

ممنون که جواب دادی عزیزم 

طولانی مدت تاثیر میذاره مثلا ۳,۴ ماه یا همون یه ماه اول تاثیرش هست ؟

دوستان ویتامینD3همون ویتامین Dهست یا فرق داره ویتامین دیم پایینه 

بله پروانه جون همونه ،همون‌ ویتامین‌ D3 هست که میگن ویتامین D

سلام آلاجوووووونم ممنون از محبتت عزیززززززدلم انشالله با دعای خیر شما خواهر گلم 🤲🌹 انشاالله بحق ا ...

سلام گندمک جون خوبی ؟ چیکار می‌کنی ؟ 

کاراتو به کجا رسوندی ؟ در چه مرحله ای هستی 

من خیلی وقته درست حسابی تاپیک‌ نیومدم