2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سلام گندمک جون خوبی ؟ چیکار می‌کنی ؟  کاراتو به کجا رسوندی ؟ در چه مرحله ای هستی  من خیل ...

سلام عزیزدلم الحمدالله،شما خوبی؟

گلم هفته دیگه به امید خدا انتقال دارم برام خیلی دعا کن،  استرسم خیلی زیاده چن روزه  احساس میکنم عفونت دارم همین استرسمو چن برابر کرده نمیدونم چیکار کنم تو این فرصت کم 😔

الهی و ربی من لی غیرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم الحمدالله،شما خوبی؟ گلم هفته دیگه به امید خدا انتقال دارم برام خیلی دعا کن،  استر ...

انشالله با خبرای خوب بیای 

علائم داری ؟ کاش دکتر می‌رفتی اگه عفونت داشته باشی و دارو‌ بدن توی یه هفته برطرف میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشالله با خبرای خوب بیای  علائم داری ؟ کاش دکتر می‌رفتی اگه عفونت داشته باشی و دارو‌ بدن توی ...

ممنون عزیزم انشاالله 

اره امروز زنگ میزنم مرکز میگم ببینم چه راهنمایی میکنن

راستش میترسم دوباره کنسل کنن ،الان یه سال و نیمه هر ماه به یه بهونه انتقالم عقب میافته 

الهی و ربی من لی غیرک
دکتر من گفت هزینه ۴۵۰۰ میلیون 

چ زیااااد..خب من بیمارستان دولتی رفتم بیمه تامین اجتماعی هم داشتم...وقتی نامه بستری بم دادن گفتن برو اتاقی ک تامین بیمه تو تایید کنه و مهر بزنه..داخل همون خود بیمارستان..

دیگه هزینش ایقد شد 

ولی اگه همون بیمارستانی ک انتقالامو انجام میدادم و هسیترمو انجام میدادم شاید ۳ تومنی میشد

[QUOTE=290106836]ممنونم عزیزم. ۱۰۵ بود. فک کنم ی مقدار کمه. توکل ب خدا ان شاالله هر چی ک خیره❤️[/QUO

مبارک باشه فدات انشالله به سلامتی بغلش کنی فقط مهم اینه که دوبرابر بشه بعداز ۲۴ساعت

عزیزم الهی به خوشی بگذره کاش این ۱۴روز از عمرمون حساب نکنه خدا انشاالله که جواب مثبت بگیری 

دوستم امشب نماز استغفار رو به نیت شما خوندم و به آقامون امام حسن تقدیم کردم از طرفتون

انشااله با نتیجه مثبتتون خودتون و مارو خوشحال کنید