2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
خودت چطوری خانمی کی زایمانته  راستی نینی های گونش بدنیا آمدن بسلامتی ؟

خداروشکر ما هم خوبیم

زایمانم می افته اواسط خرداد

نی نی های گونش الان دیگه باید ۳ یا ۴ ماهه باشند

اگه اشتباه نکنم ۳۴ یا ۳۵ هفته به دنیا اومدند

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا  خوندم امشب ذکر یونسیه و زیارت ال یاسین و هزار تا صلوات به نیت موسی ابن جعفر به نی ...

قبول باشه عزیزم ان شاءالله حاجت روایی خودت ب زودی🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
@sarvesahi      امشب نماز استغاثه به امام زمان عج رو به نیت حاجت روایی شما خوندم ...

ممنوم ازت عزیزم 🥺💚 نمی دونم چطور محبت و لطفی که چند باری هست برام می فرستی رو جبران کنم. امیدوارم هر آرزویی که در دلت داری به زودی به بهترین شکل محقق بشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم ممنونم دوستم که به فکرمی. آره یادمه نمیدونم حکمت کار خدا چیه. انشالله به زودی مامان میشی. همه ...

اگر قابل باشم حتما دعات می کنم عزیزم.  مواظب خودت باش، هیچکس مثل خودت نمی تونه حال و روزت رو توی این ایام بهتر کنه. ⚘💜

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
میگم این همه دیشب در مورد راهکار شکستن شیشه آمپول حرف زدیم. من چند جا سرچ کردم نتی امپول شکن بخرم &n ...

الهی شکر عزیزم، ان شاءالله بارداری بی دردسر و سرشار از آرامشی رو داشته باشی🤲🏻

آلاجون هر روز صدقه بزار کنار🌹

خداروشکر الحمداالله نی نی ما هم خوبه تو ماه آخرم

الهی با سلامتی و دلی خوش این چند وقت باقیمونده رو بگذرونی عزیزم و لذت بوی تنش پیشاپیش گوارای دله صبورت❣️🌹

دوستم میگه روز سیزدهم پریود پی ار پی انجام داده شونزدهم پریود ی سونو میخواست بشه ک روز بعدش انتقال ا ...

من انتقال قبلیم رو‌ پی ار پی انجام داده بودن....موقع انتقال بم گفتن چقد رحمت خوبه..ک خانمایی ک باهام انتقال دادن گفتن خوشبحالت ک دکتر بتو گفته بود شرایط رحمت عالیه..

ولی انتقالم منفی شد..از روز قبل از انتقال سرفه های شدید شدید داشتم..از شوهرم هم سرماخوردگی رو گرفته بودم...

جراتم نمیکردم دارو بخورم ک اشتباه کردم ک نخوردم

منم امروز و دیروز خیلی درد داشتم ولی آروم شد دوباره...به قول بچه ها به ف ا  ل نیک بگیریم دیگه چ ...

قطعاً ف ال نیک عزیزم

منم توجه کردم از بعداز ظهرها مخصوصا غروب تا وقت خواب دلدرده دارم بعدش با استراحت بهتر میشم 

قبول باشه عزیزم خدا خیر و برکت این دعاها رو برگردونه تو زندگیتون انشاالله مثبت شدنت رو ببینیم 

قربونت برم

الهی به برکت دعاها دستای که به سوی آسمان بلند میشه

هیچ زنی بی بچه نمونه وحاجت حاجتمندان براورده به خیر بشه

🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲