2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
دکتر کی بهتون اینو گفت من تیروئیدم ۳ونیم بود دکتر شه بخش منو فرستاد دکتر غدد گفت باید کمتر از ۲ونیم ...

ای وای نمیدونم چیکار کنم از دست دکتره خیرسرش مرکز رستمی شیراز

نمیدونم جنینامو انتقال بدم جای دیگه خیلی دارن بی دقتی میکنن توی سیکل انتقال

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاک کردم خاهر حتی ازمایشمم پاره کردم انداختم دور نه خاهر همون روز پریودم شدم

شاید پریود نبوده عزیرم اخه س تا بیبی نمیتون اشتباه باشه

اونم که میگی پر رنگ بوده

بچه ها خیلی به ی آزمایش بسنده نکنین تو چنین موقعیتی که چنتا بیبی چک مثبت بوده 

بزرگ ترا نظری ندارن؟ عزیزم من حس میکنم همسرتون خیلی خیلی دوستتون داره ... ولی خودخواهانه داره ت ...

هیچ عکس خبر نداره که میخوایم جدا بشیم. والله تا قبل این موضوع خیلی عاشقم بود نمیدونم چرا یهو اینجور شد. 

میدونی میشه نرم برای طلاق ولی زندگی اینجوری تا کی آخه الان ۸ ماهه میگذره ولی ایشون کوتاه نمیاد. دیگه خودم کم آوردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خوبی گلم من از تیرویید سر در نمیارم

ممنون عزیزم❤️

شما چطوری گلم؟؟انشاءالله که چندروز دیگه با جواب آزمایش مثبت خوشحالمون کنی عزیزم😍❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
فدای تو نازنین❤️ همچنین خودت عزیزم. نرفتی آزمایش بدی؟

قربونت 

من داروهام تموم شده نوبت صبح نخوردم☹فقط امپولامو زدم 

نه عزیزم من فک میکردم شنبه باید برم آز ولی امروز دیدم که پروندم ۲۵ اردیبهشت زده که میشه دوشنبه☹☹

ولی من شنبه میرم😁 

هیچ عکس خبر نداره که میخوایم جدا بشیم. والله تا قبل این موضوع خیلی عاشقم بود نمیدونم چرا یهو اینجور ...

حالا برعکس زندگی شما

همسرم فکر می‌کنه من یه روزی بخاطر بچه ولش کنم برم 

خیلی این فوبیا رو داره همیشه ام بیانش می‌کنه

اصلا دوست داشتن منو باور نداره ..

ولی من مطمئنم همسرتون از عشق زیاده که داره اینجوری برخورد می‌کنه...

شایدم حق داره

شاید اگه منم جای همسر شما بودم ، میگفتم همسرم بره یه زن دیگه بگیره تا بتونه پدر بشه...

انشالله دلت آروم بگیره عزیز دلم ، شاید اینجوری به صلاحته

آدم با تقدیر نمیتونه بجنگه

من ۳ سال پیش به هر دری زدم که جدا بشم ( بخاطر یه مسائل دیگه اصلا بچه برام ملاک نیست) بعد یکسال قهر دوباره مجبور شدم برگردم

پشیمون نیستم از برگشتم شرایط تغییر کرده الان

یا مثلاً همیشه غصه می‌خوردم که چرا پدرمادرم جدا شدن که من از سر اجبار با همچنین مردی ازدواج کنم...

ولی الان واقعا خوشحالم ....

چون تقدیر و زمان بهم ثابت کرد که سرنوشتم اگر همین باشه به صلاحمه :)

ببخشید زیاد حرف زدم قشنگم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای وای نمیدونم چیکار کنم از دست دکتره خیرسرش مرکز رستمی شیراز نمیدونم جنینامو انتقال بدم جای دیگه خ ...

بازم برو پیش دکتر غدد نظرشو بپرس ابن سینا که اینجوریه میگه تیروئید باید زیر دو و نیم باشه عزیزم