2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

بچه ها شده تا حالا آمپول پروژسترون رو قطع کنه دکتر و به جاش دوفاستون بنویسه؟

برا من گف دیگه نیازی نیس آمپول رو ادامه بدی به جاش روزی دو تا دوفاستون بخور. نگرانم من قبلیا همیشه فقط شیاف داشتم این دفعه که هر دو رو داشتم خیالم راحتتر بود . الان ی مقدار احساس نگرانی دارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میدونم زوده😞 ولی خب فکر کردم شاید نشون بده . احساس میکنم علایمم به پریود شببه تر شده امروز . دیگه ت ...

توکلت به خدا باشه عزیزم به علائم توجه نکن میدونی که همه ی علائم پریود و بارداری شبیهه. خدا جون بعضی وقتا دوست داره غافلگیر کنه بنده هاشو بزار آزمایش رو بدی دلت شاد میشه به حقِ حضرت زهرا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون نهال جون از اینکه وقت گذاشتی وبرام تایپ کردی انشاءالله که با جواب آزمایش مثبتت خوشحالی کنیم❤😍

وظیفمه عزیزم نگران تیروئید نباش به راحتی کنترل میشه فقط بجز دکتر زنان تحتِ نظرِ دکتر غدد هم باش

دوستان ویتامینD3همون ویتامین Dهست یا فرق داره ویتامین دیم پایینه 

فرق شونو نمیدونم منم. ممال منم پایین بود ی ماهم میخوردم بالا نمیرفت اخر سر با آمپولش بالا رفت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هیچینگ چیه؟ اچ سی جی براچیه کی بزنی؟

اچ سی جی آمپول گناد تروپین جفتی عزیزم

بعضی دکترا میدن برای شانس لانه گذینی بیشتر

هچینگ پوسته ی جنین با لیزر میشکافن که راحتر بتونه از پوسته خارج بشه ولانه گذینی کنه 

عزیزم شاید ایشون با سه تا بچه دیر جواب بدن تو ابن سینا بودن دخترشم ای وی اف بوده بعد۵سال تعیین جنسیت ...

مرسی پروانه جونم ...ایشالال پسزی خودت بیاد بچسبه تو دلت ...😍😍

❤🥰
چ دکتر گیجی داشتی😃😃😃😃 امپول hcg تو سیکل انتقال؟؟؟ مثلا چندروز قبل انتقال؟

عزیزم بعضی دکترا روز انتقال و ۴ روز بعدش میگن یکی یا یه نصفه آمپول hcg تزریق کنی که شانس نگه داشتن جنین تو رحم رو بالا میبره حالا دلیلش البته تا جایی که من تحقیق کردم اینه که همونطور که میدونی تست بارداری یا آزمایش بتا اندازه گیری هورمون hcg در خون هست چون وقتی باردار میشی توسط بدن به طور طبیعی ترشح میشه که باعث حفظ جنین بشه حالا بعضی دکترا اوایل انتقال خودشون آمپول رو تجویز میکنن که به بدن کمک کنن برای نگهداری بهتره جنین و بالا بردنِ احتمال لانه گزینی

بچه ها شده تا حالا آمپول پروژسترون رو قطع کنه دکتر و به جاش دوفاستون بنویسه؟ برا من گف دیگه نیازی ن ...

آلا جان یه بار تو دوره های قبلیم از دکترم پرسیدم دوفاستون بهتره یا شیاف چون با شیاف خیلی اذیت بودم گفت هیچ فرقی ندارن البته دوفاستونِ خارجی که یادمه هر ورقش خیلی گرون بود گفت از شیافم تاثیرش بیشتره

آره عزیزم اینا همشون مسایل تاریخی هستن و من هم رشته ام همینه

اها..من رشته م ریاضی بود..بخدا سوم دبیرستان رفتیم شکایت معلم تاریخو ب مدیرمدرسه کردیم..گفتیم چ معنی داره همش امتحان میگیره ازمون.ما وقتمون برا ریاضی کمه..مدیرم بش تذکرداد.دیکه خیلی کم امتحان ازمون میپرسید.حتی معلم دین و زندگیو😄😄

دوستان ویتامینD3همون ویتامین Dهست یا فرق داره ویتامین دیم پایینه 

منم کمبود ویتامین D داشتم از دو ماه قبلِ انتقال شروع کردم هر هفته یه قرصِ پنجاه هزار ویتامین D ایرانی خوردم خدا رو شکر تو آزمایشی که قبل انتقال دادم عددش از ۲۵ شده بود ۷۶

من بعد از پانکچر یه آزمایش دادم دکتر عمومی برام نوشت آیتم هایی که میدونم برای بارداری مهمه باید کنترل بشه رو خودم یکی یکی گفتم بنویسه مثل تیروئید ویتامین D کلسیم آهن که D و تیروئید نرمال نبود کنترلش کردم

@گندمک11     سلام عزیزم. امشب به نیابت از مهتاب جون نماز استغاثه به امام زمان عج رو خوند ...

سلام آلاجوووووونم ممنون از محبتت عزیززززززدلم انشالله با دعای خیر شما خواهر گلم 🤲🌹

انشاالله بحق امام زمان نی نی هاتو صحیح و سالم بغلشون کنی مهربونم🤲🤲🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک