2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
سلام عزیز خوبی من روز ۴ اردیبهشت تو ۳۵ هفتگی زایمان کردم شما چی ؟؟ نی نی خوبه

به به مباااارکه ب سلامتی😍😍 قدمشون پر خیر و برکت ان شاالله😍😍

بهارک جون امروز وقت سزارین داشتن . هموز نیومده خبری بده از خودش . ان شاالله همه چی خوب پیش رفته باشه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی ۳۸ هفته بودن؟؟

متاسفانه دقیق یادم نیس😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از دکتر باید بپرسی .  دکتر من روزی ۴ تا اووبوست و ۳ تا فرتیل سی ام داده بود . همه رو هم یه جا ...

عزیزم دکتر این تقویتی ها رو نداده ؛  باشه ان شاالله ازشون می پرسم بهتره

😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم روی قوطی فرتیل اید نوشته روزی سه تا مصرف بشه ولی ۲ تا هم بخوری خوبه  چون روزی ۲ تا ...

ممنونم مهتاب جان 😍

مهتاب جان واسه شما تاثیر داشت؟

سعی میکنم از خود دکتر هم بپرسم ولی این تقویتی دکتر نداده خودسر خریدم 

الهی امین با دعاهای شما دوستان با معرفت

منم برعکس همیشه روز انتقال استرس داشتم و پانکچر برام شیرین بود چون بیهوش میشدم و هیچی نمیفهمیدم😅 ب ...

عزیزمی آلا جان

منم وقتی به هوش میومدم حس خوبی داشتم دلم  میخواست دوباره بیهوش بشم و یه چند دقیقه از فکر مشکلات راحت بشم😃

ممنون شما خوبین فدات من ۴ اردیبهشت تو ۳۵ هفتگی زایمان کردم

مبارکت باشه عزیززم خوش قدم باشه ،منم فردا یعنی همین امروزی ک رفتیم توش میرم برا زایمان دعا کن برام راحت باشه

مبارکت باشه عزیززم خوش قدم باشه ،منم فردا یعنی همین امروزی ک رفتیم توش میرم برا زایمان دعا کن برام ر ...

ان شاالله به سلامتی و راحتی عزیزم😍 خییییییلی ازت التماس دلا داریم عزیزم

شمام خودت تزریق می کنی؟ من بشددددت با شکستن سر شیشه آمپول مشکل دارم. چجوری میشکنی اذیت نشی؟ مثلا ی ...

من خودم بلدم بزنم برا بقیه البته 😬به خودم دلم نیومد بزنم😂

بخاطر همین ب همسرم یاددادم اون تزریق میکنه....کل باسنمو کبود کرده😏

من سرنگ رو درمیارم با همون کاور سرنگ از پشت کاغذش بزار رو اون قسمتی ک دایره کشیده انگشت شستتو محکم رو اون قسمت فشار بده سریع جدامیشه 

من امپولای دور نافمم  جاشون کبود شده🥲کلا سیاه سفید شده وسط بدنم😂😂😂

اره عزیزم. از انتقال قبلی منم مجبور شدم دیدم هی نمیتونم بگم یکی بیاد بزنه بیرون رفتنم بعد انتقال یکم ...

من تمام امپولا و قرصام فقط تا روز شنبه هس ...امروز باید تلفن کنم مرکز ببینم باید چیکا کنم 

عزیزدلین، خیلی ممنونم از محبتتون ❤❤ شرایط ماها یه طوریه که انگار تو دوران ناباروری از خانواده ها دو ...

خدا فقط میدونه تو دل ما چیست وبس

باور میکنی دوست ندارم تو جمع خانواده‌ها شرکت کنم

شدم ی غول بیابونه خونه نشین 

شکر خدا که این روزات گذشت