2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
شربت رو یبوست که میشدید میخوردید یا قبلش پیشگیری میکردی عزیزم

نه عزیزم به دکتر گفتم یبوست شدم بعد از انتقال گفت این شربتو روزی یکبار بعد از نهار یا شام بخور اگه برطرف نشد روزی دوبار بخور

فداتشم مرسی ان شاالله فاطمه جان ببخشید عزیزم دمنوش به رو چجوری درست میکنی من تاحالا نخوردم 😁

آماده اش رو من از عطاری گرفته بودم و عین چایی می ریختم تو قوری و میذاشتم رو گاز دم بکشه. بعد نبات مینداختم تو لیوانو با اون میخوردم. ولی مامانم اینا خودشون درست می کنن. ی مقدار به تازه رو عمیق تر پوست بگیری ک از گوشتشم روش باشه خلالی خورد کنی بعد شستن و  خشک شدن و تو ماهیتابه تفت میدی ک رنگش تیره تر میشه بعد مثل چایی دم می کنی. 

https://www.tasvirezendegi.com/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B4-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5/

اینجا قشنگ توضیح داده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من ۱۰ روزه که روزی دو تا اووبوست میخورم. قرص فرتیل اید زنان و کیوتن ۱۰۰ خریدم روزی چند ...

سلام عزیزم

روی قوطی فرتیل اید نوشته روزی سه تا مصرف بشه ولی ۲ تا هم بخوری خوبه 

چون روزی ۲ تا اوابوست میخوری فکر کنم یه دونه کیوتن کافی باشه

اگر به دکتر دسترسی داری بازم ازش بپرس یا از داروخانه بپرسی راهنمایی میکنه

یادمه یکی از دکترهای معروف ای وی اف بمن میگفت چرا اوابوست و فرتیل رو با هم میخوری دوتاش یکیه🤔😵‍💫 

ولی واقعا یکی نیست

هر دو با هم روی کیفیت تخمک اثر خوبی داره ان شاء الله برای شما هم خیر باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم من دو روز پیش پریودم عقب افتاد بی بی زدم درجا رنگ گرفت دوباره زدم باز مثبت و دوباره زدم باز مث ...

داروی خاصی استفاده کرده بودید؟من شنیدم اگه کیست تخمدان و اینا داشته باشید مثبت کاذب میشه!متاسفم گلم آن شاالله یکروزی همه سختی هات تموم میشه به خدا توکل کن

میگما شمام قرص پردنیزولون ۵ رو بعد انتقال میخورین؟؟؟ قرصی ک دکتر ب من داد  تموم شد...برم آز ...

اگر در روزهای انتقال هم میخوردی باید ادامه بدی 

حتما از دکترت پیگیر باش اگر لازمه زودتر تهیه کنی 

بین مصرفش نباید فاصله بیفته

گذشت دیگه نمیدونم چی میشه😐

ان شاالله خیره نگران نباش. منم چند روز پیش ک دختر جاریم اومد خییلی زیر دلم درد گرفته بود. خدا نگه دارشونه نگران نباش❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزوووم مبارکه تیتر بتااااا😍😍😍 منم یبار هینجور شد ی آمپول دیگم باز کردم کشیدم تو سرنگ  فو ...

😍😅ممنونم از راهنماییت گلم😘😘😘

اره عزیزم. خییییلی راحته. آمپوله ک آماده اس رااحت تزریق می کنی . تو نت هم بزنی محدوده اش هس. معمولا ...

سرنگ رو از پوسته در بیار با پشت کاغذی پوسته از جایی ک دایره کشیده بشکون اصلا دستت زخم نمیشه

@poweroflove     سلام خانم خوبی؟؟بهتری انشااله؟؟؟ امروز نمازی که @alaae   جون ب ...

قبول باشه عزیزم

اگر تونستی هرشب بخون

یاد و توسل به امام زمان واقعا گره گشاست🎀

ان شاء الله حاجت روا بشی

عزیزوووم مبارکه تیتر بتااااا😍😍😍 منم یبار هینجور شد ی آمپول دیگم باز کردم کشیدم تو سرنگ  فو ...

شمام خودت تزریق می کنی؟ من بشددددت با شکستن سر شیشه آمپول مشکل دارم. چجوری میشکنی اذیت نشی؟

مثلا ی روش ایمن از نت پیدا کردم بدتر دیروز و پریروز قشنگ دستمو زخمی کردم😂. اصلا فشار ک میدم ی عرق گرم میشینه رو پیشونیم حالم بد میشه. اگه راه درستی پیدا نکنم دیگه مجبور میشم برم بیرون تزریق کنم😔 

میگما شمام قرص پردنیزولون ۵ رو بعد انتقال میخورین؟؟؟ قرصی ک دکتر ب من داد  تموم شد...برم آز ...

آره فک کنم باید ادامه بدی حالا کی باید قطع بشه رو نمیدونم ولی یهویی هم نباید قطع بشه. 

اگه فردا دکتر گف برم ، میپرسم منم . 

آماده اش رو من از عطاری گرفته بودم و عین چایی می ریختم تو قوری و میذاشتم رو گاز دم بکشه. بعد نبات می ...

الا جان خیلی خیلی مبارکه

خیلی خوشحالم برات عزیز دلم💋💋💋💋

روز چندمت بود آزمایش دادی؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
االا جان پروژسترون مگه عضلانی نیس خودت میرنی،؟چطور به منم یاد بده همش موندم چطور هر روز برم تزریقات ...

اره عزیزم. از انتقال قبلی منم مجبور شدم دیدم هی نمیتونم بگم یکی بیاد بزنه بیرون رفتنم بعد انتقال یکم میترسیدم واقعیتش. اصلا هم بلد نبودم فک می کردم دلشم ندارم. ولی بچه ها گفتن تو نت کلی کلیپ هس برا اموزش ی چند تا رو دیدم و دیگه بسم الله گفتم و وایسادم جلو آینه و با ترس و لرز اولی رو زدم😅جالبه اصلا تو این مدت از جاش اذیت نشدم نمیدونم چون خییلی آروم تزریق می کنم یا چی ک قلمبه نمیشه دردش زیاد باشه. ی درد جزئی بعضی روزا فقط.

الان تنها چیزی ک اذیتم می کنه شکستن سر شیشه آمپوله😬😬 اگه ی راه درست حسابی پیدا نکنم مجبورم ب یه راه دیگه فک کنم.

تا کی باید آمپول پروژسترون رو تزریق کنیم؟

ممنونم آلا جانم یکی از دوستان گفته بود که فرتیل اید و اوبووست با هم خوبه منم سری قبل که پانکچر شدم ...

ااای وای ببخشید من فکر کردم فرتیل سی ام رو میگید.شرمنده گلم.😰

نه فرتیل اید نداشتم من.

ان شاالله پر از خیر و برکت باشه براتون. و جنین هااای عااااالی😍😍