2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048024 بازدید | 684638 پست
هرچی ب روز آزمایش نزدیکتر میشیم دله من بی قرارتر میشه😭

عزیزم نگران نباش تو هم به زودی میای خوشحالمون میکنی به ترتیب نوبت شادی برای همه میرسه من دلم روشنه به لطف خدا برای هممون

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
با خوردن یه بستنی هیچی نمیشه اونی که میگن نخورید خوردن زیاد و مداوم هست والا من طبق گفته طب سنت ...

منم تجربه ام این بوده اینقدر رعایت می‌کردم ،من‌ حتی تو‌ مهمونیا هم‌ نمی‌خوردم بعد فهمیدم چه کار اشتباهی بوده ،یعنی همیشه استرس و عذاب وجدان داشتم ،کاش میشد به گذشته برگشت حتی یه روزم‌ رعایت نمی‌کردم ،کلا اعتقادمو به این بخور ،نخورها از دست دادم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@zhiyan74    

سلام عزیزم. امشب به نیابت از مهتاب جون، نماز استغاثه به امام زمان عج رو براتون خوندم❤️

الهی به حق وجود با برکت شون خیییلی زود حاجت روا بشید و نی نی های گلتونو بغل بگیرید😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جان وقتی سحر بهم گفت نمیدونی چقدر خوشحال شددددددممممم 🥰🥰🥰🥰 خیلی خیلی بهت تبریک میگم ان شاا ...

سلام عزیز دلم. خوبی؟ قربوووونت برم😘😘😘 الهی خیییییلی زود شما خبر معجزه تو بدی😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دور از جونت عزیزوم  پس منه خاک برسر یسره تو گوشیم.معتاد گوشی 🥹😭

دور از جووونت😘😘😘 اونو ک فک کنم همه مون معتاد شدیم رفته😅

منکه رعایت نمیکنم ،🥹 تنهای تو خونه سخته تیوی تو اتاق خواب هنوز وصل نیست

چی شده در حال استراحتی؟

میونت با کتاب چطوره؟ من این چند روز کتابای آب نبات رو میخونم. اب نبات هل دار، آب نبات پسته ای، آبنبات دارچینی، آب نبات نارگیلی. خییییلی باحالن. طنزه . اولی رو تموم کردم و دارم دومی رو میخونم.  چون شیرینه آدم حواسش پرت میشه وقتم میگذره

فاطمه جان من همیشه بعد انتقالم نمی دونم چرا دچار یبوست میشم شما تو این مدت کاری کردی برای جلوگیری از ...

به شدددددددددت آب اثر داره. من نمیدونستم همه میگفتن اب زیاد بخور فکر می کردم خب زیاد میخورم دیگه. 

وقتی پچ استرادیول گرفتم سحر جون گفت باید روزی ۳-۴ لیتر آب بخوری وگرنه خطرناکه. دیگه ی بطری۱/۵ لیتری گذاشته بودم کنارم و فقط میخوردم از ترسم😂 و پر میکردم. 

خیییییلی عذر میخوام روزی ۲-۳ بار دفع داشتم. در حالیکه دفعه قبلی کلی میوه و شربت لاکسی ژل و... میخوردم و بازم اذیت بودم. ولی این دفعه اصلا نیاز نشد فقط ی بار ی وعده لاکسی ژل خوردم. 

خیلییییییییییییییییییییییی خیلی خوشحال شدم انشاالله

😘😘😘

سلام آلااااااجوووونم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اگه بدونی من چقد اشک ریختم تا تونستم بالاخره تایپ کنم هز ...

الهیییی قربوووونت برم😭😭😭😘😘😘😘😘

الهی ک بهمین زودی من این پیامو برات بذارم😍😍😍

وای عزیییززززم😍😍😍😍😍😭😭😭 مبارکت باشه  من چقد بدشانسم امروز چقدر دیر آنلاین شدم این خبر ...

قربوووونت برم عزیزم😘😘😘😘😭❤️❤️ الهی چند روز دیگه خبر خوش شمارو بشنویم😍😍😍

هرچی ب روز آزمایش نزدیکتر میشیم دله من بی قرارتر میشه😭

الهییییییی همتون با خوش خبری بیاید به حق امام زمان عج😍😍

وای انقد اب که دیگه باید تو سرویس جا پهن کنیم بخوابیم 🤣

همینه دیگه خواهر😂😂😂  حالا انقدم لازم نیستا من برا پچ مجبور بودم ولی عوضش از یبوست راحت میشی😂