2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
ای خدای مهربون😭😭😭😭😭😭 ب زودی معجزه شو ببینی الهی 

انشالا خاهره مهربونم انشالا هممون ببینیم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط میگم حکمتتو شکر خدا!میگم خدایا طبیعی نمیدی دمت گرم حداقل اینهمه بدبختی میکنیم مثبت بشیم

دقیقااااا‌‌‌..  عوارض داروها 🤦‍♀️..   معلوم نیست آینده چه بلایی سرمون بیاد 

بچه ها امپول پروژسترون رو ک داشتم تو سرنگ می کشیدم یهو ی دو سه درجه سرنگ خالی شد ریخت بیرون. همونو ز ...

عزیزوووم مبارکه تیتر بتااااا😍😍😍

منم یبار هینجور شد ی آمپول دیگم باز کردم کشیدم تو سرنگ 

فوقش میری داروخونه دوباره میگیری ‌‌‌ زیادش ک ضرر نداره بهترم هس

قربونِ دلِ شکسته ات عزیزم همه ما بارها این حس و حال و داشتیم که فکر کردیم دیگه انتظار تموم شده اما ب ...

اره خاهر ما که جز خودش پناهی نداریم مثل یه بچه میمونیم که مادرش دعواش میکنه همون لحظه آغوشی جز مادر آروممون نمیکنه !نهال جان امیدوارم تو اینروزا تک تک شما دوستام ازمایش مثبتتون رو ببینم و دامن هممون سبز بشه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دقیقااااا‌‌‌..  عوارض داروها 🤦‍♀️..   معلوم نیست آینده چه بلایی سرمون بیاد

اره به خدا ولی خاهر چاره چیه فقط باید مثبت باشیم 

بچه ها امپول پروژسترون رو ک داشتم تو سرنگ می کشیدم یهو ی دو سه درجه سرنگ خالی شد ریخت بیرون. همونو ز ...

االا جان پروژسترون مگه عضلانی نیس خودت میرنی،؟چطور به منم یاد بده همش موندم چطور هر روز برم تزریقات خونمون پله داره

من فرتیل روزی دو تا داشتم و کیوتن یکی. البته سه تاشو باهم نداشتم.  

ممنونم آلا جانم

یکی از دوستان گفته بود که فرتیل اید و اوبووست با هم خوبه منم سری قبل که پانکچر شدم تخمک هام ضعیف بودند گفتم هر دو تاش بخورم ان شاالله که تاثیر داشته باشه.

هم سنم بالاست و هم روز پانکچر خیلی استرس داشتم اینا هم روی تخمک اثر میزاره 😐

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
https://www.uplooder.net/img/image/78/f9857f4a01446a947338d394ef1aed1c/Screenshot-۲۰۲۳۰۵۰۹-۱۹۲۹۴۷-Ge ...

سلام عزیزم آلاجان آزمایشت مثبت شده؟ واای خدای من چقدربرات خوشحال شدم مبارکت باشه بسلامتی ودل خوش بگذرونی گلم خداشاهدکلی برات ذوق کردم نمی‌دونم خوشحالیم چطوری نشون بدم خدایا شکرت جواب سختیات به بهترین شکل ممکن گرفتی بازم تبریک عزیزم دلم مراقب خودت باش

دورت بگردم میدونم چه حسی داری من امروز درد پریودیم زیاده انشاالله که خیره خیلی دیگه از دنیا خسته م ...

منم از روز سوم بود یا  چهارم درد پریود دارم . هر روزم بیشتر و شبیه تر به درد پریوده . 😢😢

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سلام دوستان من ۱۰ روزه که روزی دو تا اووبوست میخورم. قرص فرتیل اید زنان و کیوتن ۱۰۰ خریدم روزی چند ...

از دکتر باید بپرسی . 

دکتر من روزی ۴ تا اووبوست و ۳ تا فرتیل سی ام داده بود . همه رو هم یه جا نمیخوردم چند ساعت فاصله میذاشتم بینشون

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤