2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
عزیزم توروخدا از رحمت خدا ناامید نباش  به حکمتش ایمان بیار😔 قربون خدا برم به بعضیایی میده ک ...

فقط میگم حکمتتو شکر خدا!میگم خدایا طبیعی نمیدی دمت گرم حداقل اینهمه بدبختی میکنیم مثبت بشیم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دوستان کسی میدونه آمپول هیدروکسی پروژسترون کاپروات 500 رو کجا میشه پیدا کرد؟ بعد سرکلاژ باید تا ۳ ه ...

من کلی دارم تاریخش گذشت 

به هرکس گفتم لازم نداشت🤦‍♀️😨

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.uplooder.net/img/image/78/f9857f4a01446a947338d394ef1aed1c/Screenshot-۲۰۲۳۰۵۰۹-۱۹۲۹۴۷-Ge ...

تبریک عزیز دلم گوارای وجودتون ایشالله به دل خوش صحیح و سالم میگیریش بغلت ، خدا رو هزاران شکر با این حال خوشت ما چشم انتظارا رو یاد کن فاطمه جان 😍🌹

قربووونت عزیزم شکر خدا. امروز فقط پا درد شدید دارم و سمت راست هی تیر تیز می کشه . میدونی منم ک مث ما ...

دورت بگردم میدونم چه حسی داری من امروز درد پریودیم زیاده

انشاالله که خیره خیلی دیگه از دنیا خسته م

الهی به حق حقانیت خدا فردا با بتای تپلی بیای خوشحالمون کنی

من هنوز دعاها وقران نخوندم بس درد دارم 

https://www.uplooder.net/img/image/78/f9857f4a01446a947338d394ef1aed1c/Screenshot-۲۰۲۳۰۵۰۹-۱۹۲۹۴۷-Ge ...

خدایا شکرت مبارکت باشه آلا جون گوارای وجودت 🥰🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
حالا خانم خانمابگو چندروزاستراحت کردی وچیاخوردی؟😁👩‍🎤✍🤳

قربونت برم. قبلا گذاشته بودم . الان گشتم پیداش کردم.

کار خیلی خاصی نکردم این دفعه. فقط ۳-۴ روز اولو بیشتر رعایت کردم. مابقی رو هم مثلا برا غذا گرم کردن و میوه و ... بلند میشدم. ی مقدار تو خونه قدم میزدم. حد وسط دو تا انتقال قبلی. تو اولی مطلق استراحت کردم تو دومی هم از همون روز اول اروم کارامو میکردم. 

تا روز ۵ نشاسته تو آب رو میخوردم ولی شیر سویا ب خاطر تیروئیدم نخوردم. روزی ی حلقه کمپوت اناناس خوردم اونم تا روز ۵ فقط خوردم.

ب جای چایی فقط دمنوش به میخورم. فقط اینا یادمه .نمیدونم اصلا اینا تاثیری داشتن یا نه. برعکس همیشه جوراب پام بود دائم.

یکی از دوستان سفارش کرده بود حتما چله سوره یوسف برداریم اونو شروع کردم . و سوره یس برا ایت الله نخودکی.

۱۴۰۰۰ صلواتی ک مهتاب جون گفتن.

و دعای یستشیر هر روز به نیت حاجت روایی یکی از دوستای اینجا

و حدیث کسا 

درسته من لیاقتی ندارم ولی  تمااااام دعاهایی هم ک میخوندم به نیت همه دوستام بود چ اونایی ک هستن اینجا چ اونایی ک خیلی وقته نتونستن بیان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها بی نهاااااااااااایت از همتون ممنونم ببخشید اگه تک تک جواب ندادم این بار.

الهی حاجت روایی همه تون و خوشحالی ذوق تون رو ببینم 😍😍😍

بچه ها من نذر کرده بودم اگه مثبت شدم ان شاالله به خاطر تشکر از لطف هایی که داشتین همیشه ،  تا ۴۰ روز دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو که دعای برا فرزندان هست هر روز ب نیت یکی تون  و به نیت جنین هاتون(چ الان باشن چه در آینده ان شاالله) و به نیت سلامتی وخوشبختی بچه هایی ک دنیا اومدن بخونم ان شاالله. ب امید بغل گرفتنشون ان شاالله😍😍

هر کس تمایل داشت ممنون میشم این پست رو لایک کنه که ان شاالله بنویسم لیستو و از فردا شروع کنم ❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیزم دیدم فردا فرصت نمیشه ک برم دکتر دیگه ،تازه رفتم ازمایش دادم. هنوز اماده نشده. قربووونت بر ...

خیره ب حق امام حسین (ع)

من همش فک می کنم دوقلو شده برات🥹🥹🥹🥹🥹🫄🫄

خدا معجزه شو داده بهت خودش هم نگهدارشونه تا آخر🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
اره خاهر خیلی خیلی شیرین بود و بعدش خیلی خیلی سخت بود انشالا خدا دامنه هممونو سبزکنه خاهر

ای خدای مهربون😭😭😭😭😭😭

ب زودی معجزه شو ببینی الهی 

مبااااااااااااااااااااااارکه مامان خانووووومی🥹🥹🥹🥹

ای خدا شکرت

آلا جون از صمیم قلبم بهت تبریک میگم

الهی همیشه خوووووووش خبر باشی نازنینم❣️🫄

بتا ۱۰۵  برای کسایی که عکس براشون باز نمیشه  برای امروز خیلی هم خوبه  مبارکه ...

واقعا مبارکه هممون باشه🥹🥹🥹

جماعت رو خوب اومدی🥰🤩