2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
باور کن من دلم روشنه. اخه تو سیکل میکرو ، ۲۶ سیکل ک کسی پریود نمیشه. ان شاالله برا لانه گزینی جوجه ه ...

ای جووووونه دلم اینقد بهم انرژی مثبت میدی🥹🥹🥹🥹🥹

جبران‌کنم همه خوبیاتو نازنینم❣️

ان شاءالله 🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
مرسی عزیزدلم انشالاشماهم  این دورانو ب خیر و خوشی پشت سر بزاری و نی نی خوشکلتو بغل بگیری  ...

ممنونم دوست قشنگم، 

انشااله که نتیجه بگیری و نخوای جایی دیگه ادامه بدی، مگه برای نی نی دوم ❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز معلوم نیس قطعی. بی بی چکم مثبت شده الان منتطر جواب ازمایشم. من ی بار اون اولا آی یو آی کردم ک م ...

عزیزدل امروز با دیدن بی بی چک قشنگت کلی خوشحال شدم ❤❤ انشااله که یه بتای توپ داری ❤❤ حسابی مبارکه مامان خانوم ❤❤

آلاجون رفتی آزمایش دادی؟ تو رو خدا زود بیا بهمون اطلاع بده وای اگه دوقلو بشه چی میشه🥹

اره عزیزم دیدم فردا فرصت نمیشه ک برم دکتر دیگه ،تازه رفتم ازمایش دادم. هنوز اماده نشده.

قربووونت برم خدا کنه منفی نشم حداقل،  تو ذوق مون بخوره🥺 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جووووونه دلم اینقد بهم انرژی مثبت میدی🥹🥹🥹🥹🥹 جبران‌کنم همه خوبیاتو نازنینم❣️ ان شاءالله 🤲 ...

قبلا پیش پیش جبران کردی قربونت برم😍❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزدل امروز با دیدن بی بی چک قشنگت کلی خوشحال شدم ❤❤ انشااله که یه بتای توپ داری ❤❤ حسابی مبارکه ما ...

قربوووونت برم عزیزم ممنونم😭❤️❤️❤️

عزیزم...🥺 چقد حسه قشنگیه بعدش چقد حسه اذیت کننده اس هستش نیاز جون برای خدا کاری نداره ک... ان شاء ...

اره خاهر خیلی خیلی شیرین بود و بعدش خیلی خیلی سخت بود انشالا خدا دامنه هممونو سبزکنه خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره خاهر خیلی خیلی شیرین بود و بعدش خیلی خیلی سخت بود انشالا خدا دامنه هممونو سبزکنه خاهر

نیاز جون امیدت به خدا باشه

ان شاء الله خیلی زود دلت شاد میشه

اگر فعلا تو سیکل نمیری چندماه باه زنان رو امتحان کن 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خدایا دل جماعتی رو شاد کن🥹

😅😅

خدایا دل جماعتی رو شاد کن🥹

مهتاب جون شما میدونین اندازه گیری کیفیت بتا در سه رقت یعنی چی؟ تو برگه ی رسیدی هم ک دادن ک اسم آزمایش رو مینویسه روش ۳ تا بتا نوشته . اولین باره اینجوری میبینم شما دیدی؟

خانومه گف دکتر ۳ تا نوشته ولی بیمه پول یکی شو میده. منم فک کردم منطورش اینه که ۳ تا نوشته ک ۳ بار تکرار کنم هر ۴۸ ساعت. بعد دیدم تو رسید پول ازمایش ۳۸۵ هزار شده مثلا. ک قبلا بتا ۹۷ اینا بود. موندم ک ینی چی. گفتم بپرسم ببینم کسی اینجا تجربشو داشته؟

والا بین خوف و رجا اسیر شدیم🤣🤣🤣🤣🤣

شرمنده همتونم😅 الهی جبران کنم براتون😘

برنامه تام و جری بود تام خلال دندون میزاشت لای پلکاش باز بمونه تا خوابش نبره!!!!اون حالتی میشم دقیقا ...

😂😂