2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
فقط همون عکسای قبلیه عزیزم😅 یکم امروز دلم آشوبه ممنون میشم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید

سوره یس ب نیت شما میخونم آلاجونم، الهی خدا خودش ب دلت آرامش بده و مرحله ب مرحله بیای بهمون خبرای خوب بدی❣️🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط همون عکسای قبلیه عزیزم😅 یکم امروز دلم آشوبه ممنون میشم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید

اینا عوارض بارداری طبیعی🤣

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

https://s8.uupload.ir/files/videocapture_20230508-163437_9amx.jpg

ما رفتیم حرم شاه عبدالعظیم هموتونو دعا کردیم😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

https://s8.uupload.ir/files/videocapture_20230508-163437_9amx.jpg

قربونت برم آلاجون، اینقد ناامید شدم ک ... خدا خودش بهم ب نظر بکنه🤲🏻

الهییی قربوووون دلت برم.

منم روز دوم انتقال ک موعد پریودم بود و لک دیدم حس کردم دنیا رو سرم اوار شد. با اینکه بچه ها گفته بودن ۳ روز اول لک بینی طبیعیه ب خاطر اسپکولوم و... ولی چون موعد پریودم بود دلم خیییلی ریخت. به سحر (هانیل&آریل) پیام دادم. کلی دلداریم داد ک چیزی نیس و اگه ادامه داشت شیافمو یکی اضافه کنم. دقیقاااااا همون جوری ک پریودم شروع میشد همیشه همون جوری بود دلدردام. ولی شکر خدا همون ی بار بود و ادامه پیدا نکرد.

حالتو قشنگ میفهمم عزیزم. ولی دلم روشنه . اگه میتونی با دکترت یا مطب یا مرکز هرجایی ک هس ی تماس بگیر احتمالا شیافتو اضافه کنن . ان شاالله ک خیره عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان لکه بینی از چه روزی شروع میشه بعد از انتقال جنین؟؟ ممکنه بدونه لکه بینی هم مثبت بشیم؟

من اصلا لکه بینی نداشتم و مثبت شدم ولی فردای مثبت شدن چشمت روز بد نبینه تا دوازده هفته خونریزی داشتم 🥴

سوره یس ب نیت شما میخونم آلاجونم، الهی خدا خودش ب دلت آرامش بده و مرحله ب مرحله بیای بهمون خبرای خوب ...

الهیییی قربووووونت برم😭😭😭 الهی خیرش هزاران برابر برگرده تووزندگیت . اولیشم بشه بی بی مثبتت😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان لکه بینی از چه روزی شروع میشه بعد از انتقال جنین؟؟ ممکنه بدونه لکه بینی هم مثبت بشیم؟

اره عزیزم خیلی از بچه ها بودن ک لک ندیدن و مثبت شدن و برعکس. کلا بدن با بدن و واکنش هاشون با هم فرق داره.

لک منم روز دوم بود ک احتمال خییییلی زیاد ب خاطر وسایل انتقال بود.

اینا عوارض بارداری طبیعی🤣

😅 خدا کنه😘😘

https://s8.uupload.ir/files/videocapture_20230508-163437_9amx.jpg ما رفتیم حرم شاه عبدالعظیم هموتون ...

ااااای جااااانم😍😍😍 چقد دلم خواست🥺😍 قبول باشه عزیزم😘😘 ممنون ک مارو همشریک کردی

اره عزیزم خیلی از بچه ها بودن ک لک ندیدن و مثبت شدن و برعکس. کلا بدن با بدن و واکنش هاشون با هم فرق ...

منم روز اول یکم خونابه داشتم خیلی خیلی کم

ولی بعدش دیگه فقط علایم دارم 

درسته 

خدا کنه بگذره اینروزا

انتظار خیلی سخته واقعا