2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم روز اول یکم خونابه داشتم خیلی خیلی کم ولی بعدش دیگه فقط علایم دارم  درسته  خدا کنه ...

ان شاالله با نتیجه مثبت میای😍 سعی کن این ۱۴ روز لذتشو بیری با فکر کردن ب علائم و... تلخش نکن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم توکل بر خدای مهربان شما بار چندم انتقالتون مثبت شد؟ بعد از انتقال علایمی هم داشتید که م ...

خواهش می کنم عزیزم

بار سوم. نه علایم خاصی اصلا نداشتم. ولی خیلی ها با علایم مثبت شدند. 

بی بی رو اگر روز ۱۳ یا ۱۴ بزنی دیگه حتما نشون میده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم انشالله خدا خودش کمک میکنه و بهترین ها رو برات قرار میده...از رحمت خدا ناامید نشو اینجا دارن ا ...

مرسی عزیزم منم از خدا برات میخوام با یه تست مثبت دلت شاد بشه واقعا امیدوارم به رحمت خدا و دعای شما دوستان

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام به روی ماهت. بله توافقی خیلی راحته و خیلی زود تموم میشه. خصوصی پیام میدم بهت بخون  

سارا جان واقعا ناراحت شدم از اینکه تصمیمتون اجرایی شد امیدوارم معجزه ای بشه و همه چیز درست بشه🤲🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
همون سال ۹۶.۹۷باردار شد بارداری خیلی سختی گذروند گوارشش مشکل داشت و هیچ دکتری تشخیص نداد بعد از زای ...

واای 🥺🥺🥺🥹🥹🥹من ایشون رو نمیشناختم ولی چقدر شوکه و ناراحت شدم خدا رحمتشون کنه روحشون شاد و قرین آرامش چقدر سخت😭😭😭😭😭😭 😭😭😭😭

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الهییی قربوووون دلت برم. منم روز دوم انتقال ک موعد پریودم بود و لک دیدم حس کردم دنیا رو سرم اوار شد ...

واقعا خیلی حسه بدیه من از صبح فقط دارم گریه می کنم میگم یعنی ایندفعه هم خدا نخواست😭

الحمدلله رب العالمین خدا بهمون دوستای خوب داده ک ب موقع راهنماییمون می کنن و قوت قلب برامون میشن.

خدا حفظ کنه همتون رو عزیزم❣️🌹

دقیقا همینطوریه ک گفتی

زنگ زدم گفتن فعلا ی شیاف اضافه کن اگه تا فردا ادامه داشت برات آمپول پروژسترون نسخه می کنیم دو تا رو با هم تزریق کن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
دوستان خیلی التماس دعا دارم از صبح بیدار شدم لکه بینی دارم، کمرمم خیلی درد می کنه الان موقع پریودیم ...

عزیزم استرس نداشته باش ان شاالله لک لانه گزینی هستش🥰 ان شاالله همه چیز خوب پیش رفته باشه براتون🤲🤲

میتونم  ولی واقعا حالم خیلی بده تهوع دارم و دل درد شبا هم از درد پا خوابم نمیبره کلی علایم ...

وای منم پا درد دارم دیوونه شدم از دردش بچه ها گفتن آب زیاد بخورم به خاطر داروهاس از امروز شروع کردم آب رو بیشتر میخورم البته کم نمیخوردما چون دکترم تاکید کرده رو مصرفِ مایعات ولی بیشترش کردم 

الهیییی قربووووونت برم😭😭😭 الهی خیرش هزاران برابر برگرده تووزندگیت . اولیشم بشه بی بی مثبتت😍😍

ای جاااااانم🥹

کاری نمی کنم نازنینم، تو فقط بخند🤩

قربونت برم هرچی خدا بخواد فقط ب دلم آرامش بده🤲🏻

عزیزم استرس نداشته باش ان شاالله لک لانه گزینی هستش🥰 ان شاالله همه چیز خوب پیش رفته باشه براتون🤲🤲

قربونت برم سمیه جون، ویژه ازت التماس دعا دارم

آخه خیلی زیاد بود از لکه خیلی بیشتر بود🥺

ان شاءالله با دعای شما عزیزدلم🤲🏻

ممنون بهم آرامش میدین❣️

خدا حفظت کنه عزیزدلم

ای جاااااانم🥹 کاری نمی کنم نازنینم، تو فقط بخند🤩 قربونت برم هرچی خدا بخواد فقط ب دلم آرامش بده🤲 ...

منم برای دل مهربون تو و آلا جون آل یس میخونم از امام زمان میخوام نگرانی رو ازتون دور کنه و نتیجه ی آزمایش مثبتتون خوشحالمون کنه به حقِ علی