2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
میتونم  ولی واقعا حالم خیلی بده تهوع دارم و دل درد شبا هم از درد پا خوابم نمیبره کلی علایم ...

ایشالا که مامان شدی. منم دفعه اول خیلی اذیت بودم دفعات بعدی بهتر بودم. ولی کلا همینطوری میشه اکثرا ، چون تاثیر داروها در بدن هر شخص به یک صورت متفاوته.

هر طور خودت صلاح می دونی اگر بخوای فردا هم می تونی بزنی . ولی این رو در نظر بگیر که ممکنه هنوز میزان هورمون بارداری در خون بالا نباشه و نشون نده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ایشالا که مامان شدی. منم دفعه اول خیلی اذیت بودم دفعات بعدی بهتر بودم. ولی کلا همینطوری میشه اکثرا ، ...

مرسی عزیزم توکل بر خدای مهربان

شما بار چندم انتقالتون مثبت شد؟

بعد از انتقال علایمی هم داشتید که مربوط به بارداریتون باشه 

آزمایش رو میزارم همون ۱۶ میدم 

گفتم ساید بی بی چک چون انتقال جنین دادم زودتر نشون بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا یکی از سخت ترین انتظارا همین دو هفته ی از انتقال تا آزمایشه یروز صبح بیدار میشم حالم خوبه انرژ ...

عزیزم انشالله خدا خودش کمک میکنه و بهترین ها رو برات قرار میده...از رحمت خدا ناامید نشو اینجا دارن اذان میگن برات دعا میکنم خدای مهربون دلتو شاد کنه عزیزم الهی آمین😘😍

دوستان سلام من تازه این تاپیک رو پیدا کردم امروز روز دهم انتقالم(جنین چهارروزه) به شدت سرگیجه ...

سلام عزیزم ...من روز یازدهم هستم و بی علامت ترینم🥲

گاهی دل درد پری میگیرتم همین...

انشاالله که خیره  ایشالا مثبتی عزیزم 

دوستان خیلی التماس دعا دارم از صبح بیدار شدم لکه بینی دارم، کمرمم خیلی درد می کنه

الان موقع پریودیم هستش

میشه لطفا تو این وقت عزیز دعام کنین🙏🏻😭

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم من روز ۲۱ سیکل انجام دادم هیستروسکوپی و خراش آندومتر همزمان با بیهوشی دکترم فروتن بود تو بیمار ...

میگم دکترم بم گفته بود خراش انجام میدم برات..

لعد خودم گفتم میخوام هیسترو بشم..گفت باشه هیسترو برات انجام میدم..بنظرت ممگنه خراش انجام داده باشه..نمیدونم تو خلاصه پرونده م نوشته یا نه

سلام ندا جون. مرحله بی بی چک رو رد کردم فعلا😅 دعا کنین ادامش هم خوش باشه😍❤️

عزیییزم بسلامتی انشالله که ۹ ماه همه چی عالی پیش بره خیلی رعایت کن و همیشه ذهنت و با چیزای خوب و شاد مشعول کن تا نی نی بیاد بغلت😍😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دوستان خیلی التماس دعا دارم از صبح بیدار شدم لکه بینی دارم، کمرمم خیلی درد می کنه الان موقع پریودیم ...

عزیزم نگران نباش ب فا ل نیک بگیر ان شاالله ک لک لانه گزینیه😍

برا آرامش دلت ایه الکرسی میخونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی قربوووونت برم عزیزم😭😭😭😭😘 ان شاالله خیییلی زود برات جبران کنم😘😘😍😍

امروز بی بی زدی؟

چه صفحه ای ببینم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیییزم بسلامتی انشالله که ۹ ماه همه چی عالی پیش بره خیلی رعایت کن و همیشه ذهنت و با چیزای خوب و شاد ...

😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم نگران نباش ب فا ل نیک بگیر ان شاالله ک لک لانه گزینیه😍 برا آرامش دلت ایه الکرسی میخونم

قربونت برم آلاجون، اینقد ناامید شدم ک ...

خدا خودش بهم ب نظر بکنه🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
الاجان من دکتر غدد گفت تا مثبت شدی کابرگولین قطع کن چون دیگه جنین لانه گزینی کرده

ممنوووونم عزیزم❤️ دیشب موعدش بود منم نمیدونستم بخورم یا نه ی سرچی هم زدم فقط ی جا گفته بود قطع بشه . دیگه برا احتیاط نخوردم

امروز بی بی زدی؟ چه صفحه ای ببینم

فقط همون عکسای قبلیه عزیزم😅

یکم امروز دلم آشوبه ممنون میشم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید