2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
سلااااام میترا جونی خوبی عزیز دلم😍 فکر کنم منو یادت نمیاد من کاربریم امید_ به_ آینده بود  ا ...

وای فاطمه خوبی بقران خاموش میخوندم ی حسی بهم میگفت این فردای روشن کی از دوستانه

فکر کردم الهام باشی گفتم سنت به الهام نمیخوره

خیلی خیلی خوشحال شدم عزیز دلم.الان اخلاق سعید بهتر شده که انشاالله.

امروز از ثمین پرسیدم بچه‌ها را ندیدی گفت دارم میرم پیش الی

الهی به حق فاطمه زهرا که انتقال مثبتی داشته باشی انشاالله 

بچه ها پاهام به طرز وحشتناکی درد داره کسی اینجوری بوده تا حالا؟ چند روز بعد از انتقال این درد رو کسی ...

شاید پاهات سردشه، من تا پاهام سردش بشه بد جور درد میگیره. این مدت اکثرا جوراب پام بود با اینکه من اصلا نمیتونم تو خونه جوراب پام کنم مگر مهمونی چیزی بیاد . 

آب اینام زیاد بخور . چون داروهامونم غلظت خون میارن.

ان شاالله که خوش خبری😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی میدونه کابرگولین رو بعد  مثبت شدن میشه خورد یا باید قطع کنم؟ امروز وقتشه نمیدونم باید بخورم یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای عزیییززززم😍😍😍😍😍😭😭😭 مبارکت باشه  من چقد بدشانسم امروز چقدر دیر آنلاین شدم این خبر ...

الهی.

بعدی شمایین انشاالله 

بچه ها من خاموش میخونمتون و هر روزانه سوره ی محمد.حجرات.و قلم و ۷۰حمد میخونم برای حاجت روایی همگی

برای حفظ نینی های اینجا 

الهی.  بعدی شمایین انشاالله  بچه ها من خاموش میخونمتون و هر روزانه سوره ی محمد.حجرات.و ق ...

الهی خدا خیر دنیا و اخرت بده بهت عزیزم😍😘😘😘

😂😂 وای وای یادم ننداز ، یه چالش های بدی داشتم ، تو تاپیک بید مجنون درد دل میکردیم .. برای همین ا ...

هنوزم همونجوری شر پر حاشیه ی ؟خدا خفت نکنه دل جیگر ما کف دستمون بود.

الهی که پایان سال بچه بغل باشی 

چی شده در حال استراحتی؟ میونت با کتاب چطوره؟ من این چند روز کتابای آب نبات رو میخونم. اب نبات هل دا ...

منم خدا بخواد انتقال دادم گلم

الهی دست راستت روی سرم 😘😘

خوبه ولی که کتاب نگرفتم جدیدا البته فقط رمان و بارداری دوست دارم 

سلام پروانه جان خوبی نگین مامان دلوان میشناختی از بچه‌ها ی تاپیک اونوری بود بید مجنون مال زینب کارب ...

سلام عزیزم خوبی در چه حالی؟والله نگینو خبر ندارم متاسفانه ولی ثمین رفته دنبال کارای انتقال باز فکر کنم اره همون بهار بود شوهرش ازش شکایت کرده بود گفته بود مشکل داشته به من نگفته ازش خبر نداری