2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
ااااای خداااا ینی ببینم اون روزو🥺❤️❤️❤️

سلام الا جون ،من همه پیاما رو‌ نخوندم اما دیدم که بی بی چک‌ مثبت‌ شده 

بهت تبریک میگم ،انشالله دوقلو باشه 😉 و تا آخر بارداری راحتی داشته باشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها جنین فریز هر چقدر بمونه کیفیتشو از دست نمیده ب نظرتون ؟! چون تو فریزرن بیچاره ها  هر س ...

ن جون من 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂😂خدا منو ببخشه چقد خندیدم بکارات  دختر انگار بار اولته میری این راهو  همیش ...

🤪🤪🤪🤪

مامانم میگه تو بزرگ نشدی هنوز بچه میخوای چیکار

شوهرمم تایید میکنه میگه من یه بچه دارم تو خونه :/

اصلا آدم استرسی نیستما نمیدونم چرا پشت در اتاق ، یا قبل عملا اینطوری میشم..

نخندی ها از دیشب آماده کرده بودم گذاشتم کنار کیفم 😂😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم شما خوبین سلامتی  منم شکر خدا بد نیستم فعلا دارم تو نت دنبال کسانی میگردم که تو تاب ...

من تیرماه مثبت شدم😁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
الا جون بنظرت دوباره به دکتر بگم یکی بود انتقال نمیدم؟ یا یکی بود هم انتقال بدم؟  

چی یکی بود؟ جنین ی دونه داری کلا؟ نمیدونم واقعیتش.  ولی وقتی وضعیت رحمت خیلی خوبه آدم حیفش میاد. از بس که من از وضعیت رحم کشیدم 😅 ان شاالله ک خیره و بهترین تصمیمو میگیری😍 باز بدار بچه ها بیان بهتر راهنمایی کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ن جون من 

کم استرس داریم الان استرس فریز هم اضافه شد😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون خواهرم❤ولی متاسفانه تهران نیستم. اره توکل به خدا اینبار بدون سرم وارد سیکل میشم ببینم خدا چه ...

قربونت برم عزیزم 

ببین من پردونیزولون نداشتم دفعه دوم و سوم. دفعه اول هم که داشتم یادمه از روز انتقال یک قرص بهم دادن چون یادشون رفته بود. اما اینبار گفتند از قبل انتقال. اما فعلا تجویز نکردند چون وارد سیکل نشدم هنوز.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من تیرماه مثبت شدم😁

ای خدا شکرت منم دعا کن اوایل تیر بیافته انتقالم 

سالگرد مادربزرگ همسرم هستش کاش اونموقع نیافته و تا اونموقع مثبت بشم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
کم استرس داریم الان استرس فریز هم اضافه شد😂😂😂

ن عزیزم من از جنین شناس پرسیدم نترس

بچه ها امروز بهارک زایمان داشته؟انشالله که سلامت باشه😍 

واااای آره😍 ان شاالله ب سلامتی و راحتی🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هنوز باورم نمیشه😭😭😭 فقط یمعجزه اس ب نظرم. مخصوصا با شرایطی ک من رفتم انتقال روز اخر سیکلم بود شب ...

ووواااااااییییی آلا دختر بپربغلم 😍😍😍😍خدایا هزاران بارشکرت 🤲🤲ینی انقدی بیبی تورودیدم ذوق زده شدم برا خودم نشده بودم 😂

ان شالله بارداری راحتی داشته باشی بسلامتی نی نی هارو بغل بگیری خوشگلم 🥺😍🤲❤️

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
خوش بحالت فرصت داری قافلگیرش کنی😍 من یه پودر کیک قائم کردم که انشالله بیبیم مثبت شد کیک درست کنم ...

اااای جااااان دلم😍😍😍 ان شاالله ان شاالله خیییلی زود همه تون نقشه غافلگیری بکشین😍😍😍

چی یکی بود؟ جنین ی دونه داری کلا؟ نمیدونم واقعیتش.  ولی وقتی وضعیت رحمت خیلی خوبه آدم حیفش میاد ...

نه عزیزم..

چون انتقال قبلی از یه نی ۳ تا جنین برداشتن ولی تو فرایند بلاست دوتاش پوچ شدن یکی کامپکت

و من یکی انتقال دادم منفی شد ..

میگم اگه اینبار هم پوچ شد و یه جنین خواستن انتقال بدن ، انتقال بدم یا ندم

درست میگی 🥺 ، شوهرم میگه یکی بود انتقال نده مگر اینکه بهش دروغ بگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40