2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
با توکل بر خدا و با آرامش شروع کن  من روزی یکی میخوردم  به محض اینکه متوجه شدم ...

مهتاب جون میتونم سوال کنم مشکل ایمنیتون چی بود؟؟سی دی ها مشکل داشتین؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما خوبین سلامتی  منم شکر خدا بد نیستم فعلا دارم تو نت دنبال کسانی میگردم که تو تاب ...

😍😍😍😍

چقدر عالی انشالله که امسال برای همه مخصوصا تاپیک میکرو سال خیلی خیلی خوبی باشه..

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم احتمالا آخر بهار اول تابستون بشه

انشاالله انشاالله 😍😍😍😍من نمی‌دونم که معمولا میگن بعد هیسترو پریودی طول می‌کشه نمی‌خوام زیاد طول بکشه توکل بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😍😍😍😍 چقدر عالی انشالله که امسال برای همه مخصوصا تاپیک میکرو سال خیلی خیلی خوبی باشه..

انشاالله انشاالله انشاالله عزیزم 

انشاالله که عزیزم بتای تپل مپل تو رو ببینم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام فاطمه جان مبارکه گل من ،من دلم برات روشن بود انشاالله که بارداری سالمی داشته باشی جون من 😘😘😘 ...

سلام فاطمه جون😍😭😭😭❤️❤️❤️ قربووووونت برم من. آره هنوز جای کتکایی ک سر ناامیدیم بهم میزدی درد می کنه😂😂 الهیییی همین روزا خییییلی زود خودت خبر معجره تو بدی بهم😍😍🥰🥰😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😁😁😁 بخدا تا وارد اتاق بشم قلبم تیر میکشید حالا جالبه مشکل قلب ندارم... مثلاً منم نوشته بودم ...

😂😂😂😂😂خدا منو ببخشه چقد خندیدم بکارات 

دختر انگار بار اولته میری این راهو 

همیشه قبل رفتنت مدارکتو آماده کن بزار تو کیفی پاکتی چیزی 

موقع رفتن استرس ک میگیری هیچی یادت نمیمونه😂

انشاالله انشاالله انشاالله عزیزم  انشاالله که عزیزم بتای تپل مپل تو رو ببینم

😍🩷😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله انشاالله 😍😍😍😍من نمی‌دونم که معمولا میگن بعد هیسترو پریودی طول می‌کشه نمی‌خوام زیاد طول ...

منم هیسترو باید بشم 

و ماه بعدش انتقال عزیزم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مهتاب جون میتونم سوال کنم مشکل ایمنیتون چی بود؟؟سی دی ها مشکل داشتین؟؟

بله دو تا از سی دی ها

اون زمان سال ۹۴_۹۵ دکتر طرازی برام ازمایشها رو نوشته بود

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام فاطمه جون😍😭😭😭❤️❤️❤️ قربووووونت برم من. آره هنوز جای کتکایی ک سر ناامیدیم بهم میزدی درد می ک ...

جانیمسان قابل ندارن😅😂😂😂ممنون از دعای قشنگت تاماغیم توشدو بدون هیسترو برم انتقال🤣🤣🤣🤣 انشاالله بارداری سالمی داشته باشی گل من

ممنونم قربووونت برم عزیزم.❤️❤️ ان شاالله خیییلی زود خوش خبری شما، ساراجون، نیلو ، عبدالواحد و همه دو ...

فدای تو عزیزم 💫😘 امیدوارم بارداری خیلی خوبی داشته باشی 🤲💛💖

ایشالا، ایشالا همگی پشت سر هم جواب بگیریم به امید خدا 💚😊

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آهان اوکی عزیزم  منم دفعه دوم سرم داشتم و مثبت نشدم، دفعه سوم بدون سرم مثبت شدم. درست می گه مه ...

ممنون خواهرم❤ولی متاسفانه تهران نیستم.

اره توکل به خدا اینبار بدون سرم وارد سیکل میشم ببینم خدا چه میخواد.

شما ازکی پردنی خوردی؟؟چندتا در روز؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم هیسترو باید بشم  و ماه بعدش انتقال عزیزم

خرداد هیسترو میشی 😍😍😍منم