2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
حالا دو سه هفته دیگه بیا خبر بده ببینیم چند قلو داری مامان خانم🥰

ااااای خداااا ینی ببینم اون روزو🥺❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هنوز. دیروز ک از ترسم نگفتم ک الکی نباشه باز. بیچاره خیییلی این مدت اذیت شد. امروزم از شانس من ا ...

خوش بحالت فرصت داری قافلگیرش کنی😍

من یه پودر کیک قائم کردم که انشالله بیبیم مثبت شد کیک درست کنم

بیبی رو تو پاکت کنم بهش تقدیم کنم😍😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اینم خیر من😂 😘

بخدا خیلی شوکه شدم از خوشحالی سردرد کردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام فاطمه جان مبارکه گل من ،من دلم برات روشن بود انشاالله که بارداری سالمی داشته باشی جون من 😘😘😘 ...

خوبی عزیز دلم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم چراکنده میشه؟😥🥴

عزیزم رحم ی بافت جیگر ماننده مخملیش کمتره وقتی که جنینی در بر نمیگیره جسم زرده به رحم پیام میده که این ماه جنینی در کار نیست آماده ریزش شو.وسیکل پریود شروع میشه رحم خراش خراش میشه که باعث خونریزی و بافت جدید واماده ی باروری ماه بعد میشه حالا گاهی بین دوتا خراش ی تیکه دفع میشه مخصوصا وقتی بدن یکم سرد باشه

یا ضخامت بالا باش

جای نگرانی نیست 

خب خداروشکر گفتم نکنه خدای نکرده بلای سر دم دستگاه شوهرت اومده باشه🤪🤪 انشالله تو هم مثبت میشی استر ...

خخخ فداتشم

نه بابا برای دم و دستگاه آقایون اتفاقی نمیوفته 😝

ممنون مهربونم 🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوش بحالت فرصت داری قافلگیرش کنی😍 من یه پودر کیک قائم کردم که انشالله بیبیم مثبت شد کیک درست کنم ...

انشالله خدا به دلت راه بیاد عزیزم🥲🥲🥲

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اره چطور؟

اخه من یه دوست داشتم اسمش ماهیا بود از سال ۹۶ تو یه تاپیک اقدامی ها باهم بودیم سقط کرد 

میخواستم ببینم شما همونی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه نگفت ۳ خطیه .. گفت رحمت یک دسته قربونت برم داخل اتاق انقد استرس دارم ک یادم می‌ره سوالام رو ...

والا اطلاعی ندارم در مورد شکل رحم 

باید میپرسیدی منظورش چیه ماشالا خو تو این راه اینقد رفت و آمد کردیم دیگه همه چیش عادی شده 

مثلا این سری من دکتر بهم گفت دهانه رحمش کاملا نازکه ترسیدم 

گفتم ینی خوب نیس گفت ن واسه روز دوم پری خوبه مشکلی نداره 

چند سری تکرار کردم تا بجوابم رسیدم باید پیله کنی بهشون مخصوصا شماها ک میری مرکز و شلوغه 

یوگا انجام بده خیلی کمکت میکنه واسه کنترل استرس 

از قبل هم سوالاتتو یادداشت کن