2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
نوشته بلاست😍🥺 خدا کنه پوچ نشه مث سری قبل.. ای خدا کمکم کن🤲🧿 به دکتر گفتم پی ار پی کنه گفت باش ...

اااای جوووون دلم. نمیشه ان شاالله اصلاااا ب دلت بد راه نده.

ان شاالله همچین میچسبه ب دلت و بعد کلی لگد بارونت می کنه😍😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به بابای نینی خبر دادی؟؟؟😍 یه جوری قافلگیرش کن ننه

نه هنوز. دیروز ک از ترسم نگفتم ک الکی نباشه باز. بیچاره خیییلی این مدت اذیت شد.

امروزم از شانس من اضافه کاره و دیر میاد😬😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم نگران نباش اگه دکتر گفته ۳خطیه ینی خوبه  اگه قابل باشم چشم حتما واست دعا میکنم اگه نو ...

نه نگفت ۳ خطیه ..

گفت رحمت یک دسته

قربونت برم داخل اتاق انقد استرس دارم ک یادم می‌ره سوالام رو بپرسم...

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

هنوز باورم نمیشه😭😭😭 فقط یمعجزه اس ب نظرم. مخصوصا با شرایطی ک من رفتم انتقال روز اخر سیکلم بود شب ...

سلام فاطمه جان مبارکه گل من ،من دلم برات روشن بود انشاالله که بارداری سالمی داشته باشی جون من 😘😘😘😍😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آها😂 آره خودم بودم ... الان انقد فکرم درگیر انتقالمه حواسم به اون نبود... آره گلم یه چرک خشک کن ...

خب خداروشکر گفتم نکنه خدای نکرده بلای سر دم دستگاه شوهرت اومده باشه🤪🤪 انشالله تو هم مثبت میشی استرس نداشته باش 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
وااای عکس برای من باز نمیشه مثبتههه؟؟؟؟؟ خدایا شکرتتتتتت 

آره عزیزم😭 ممنونم گلم😘😘😘 فعلا از مرحله بی بی چک رد شدم فقط😅

سلام ماهیاجون خوبی گلم  چرا الان تو سیکل انتقالم

خداروشکر😍 انشالله که مثبت میشی و تو هم خوشحالمون میکنی عزیزدلم😇

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
چه خوووووب باور کن تاثیر سرم هنوزم ثابت نشده من یه بار با سرم مثبت شدم که سقط شد  دوبار دیگه ...

وای مهتاب جون چقدر احتیاج داشتم به این حرفا دلمو خیلی قرص کردی چون دوبه شک بودم اینم به اصرار همسری بود که میخوام وارد سیکل بشم الهی شکر که نتیجه گرفتی عزیزم انشاءالله که منم هیج احتیاجی پیدا نکنم به این‌چیزها چون که از عوارضشون میترسم.

راست میگی منم دوسال پیش با وجود سرم منفی شدم.

مهتاب شما چندتا پردنی میخوردی؟؟من میخام از الان بخورم ولی نمیدونم یکی بخورم یا دوتا دکتر خنگ هم فراموش کرده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آلاجون باور میکنی دارم از خوشحالی گریه میکنم یه امیدی ته دلم روشن شد که خدا حواسش بهتون هست انشاءا ...

عزیزم شما ساکن تهران نیستی درسته؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آره عزیزم😭 ممنونم گلم😘😘😘 فعلا از مرحله بی بی چک رد شدم فقط😅

انشاالله که بتای تپل مپل و دو قلو هستش😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خب خداروشکر گفتم نکنه خدای نکرده بلای سر دم دستگاه شوهرت اومده باشه🤪🤪 انشالله تو هم مثبت میشی استر ...

سلام عزیزم

شما کاربری قدیمی هم داشتی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اااای جوووون دلم. نمیشه ان شاالله اصلاااا ب دلت بد راه نده. ان شاالله همچین میچسبه ب دلت و بعد کلی ...

الا جون بنظرت دوباره به دکتر بگم یکی بود انتقال نمیدم؟

یا یکی بود هم انتقال بدم؟ 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدایا شکرتتتت از خوشحالی سردرد کردم🥲😄

اینم خیر من😂 😘