2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
آخ جونم خدایا شکرت الهی هزاران بار شکر انشاالله عزیزم خیلی دعاکن برامون 😘♥️

محتاجم ب دعاتون اگه قابل باشم چشم😘😘

امیدوارم خیلی خیلی خیلی زود همه خانومای این تاپیک این لحظه روتجربه کنن 😍🤲😍🤲ان شاء الله تووبقیه انتقالیا مثبت بشین این 8.9 ماه بارداریو باهم سپری کنیم زمستونی پراز نینی داشته باشیم🥺🥺😍🤩😍🤩🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
خواهش میکنم گلم ممنون که جواب دادی🙏❤ یه بار بذارم کافیه یا چن شب پشت سرهم باید بذارم؟

راستش من تابحال امتحان نکردم ...

ولی خب فکر میکنم چند بار باید استفاده کنید 

چیزی با یه بار مصرف تاحالا اوکی نشده...

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااای جااااانم شکر خداااا😍😍😍😍😍 الهی قلبش ۱۲۰ سال بتپه😘😘😍😍

فدات شم آلا جان ان شاء الله دوسه هفته دیگه توبیای بگی قلب نینیا رو دیدم🥺🥺😍😍😍🤲🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
عه یه روز از من جلو تری😍 من امروز روز دوم پری هستم فردا میرم ببینم چی میگه بهم ای جووونم 😍😍 ...

امین انشالا این ماه هممون دلمون شاد بشه

این سری استرادیول داد روزی ۳تا 

و دوز سینافکتو عوض کرد روزی ۲۰واحد تزریق میکنم 

من فردا ثمین رو داخل ابن سینا میبینم😍

بالاخره بعد ۲ سال استراحت تصمیم گرفته دوباره اقدام کنه..

جنین هم ماشاالله زیاد داره

میشه لطفاً تو دعاهاتون به یاد ثمین هم باشید🥹🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای جانم خدارو شکر عزیزم خیلی خوشحالم این خبرا رو می‌شنوم به حق حضرت زهرا خداوند حفظش کنه به سلامتی ب ...

فداتشم قشنگم مرسی از دعای قشنگت ان شاء الله نصیب همه دوستان 😍🤲🤲

امین انشالا این ماه هممون دلمون شاد بشه این سری استرادیول داد روزی ۳تا  و دوز سینافکتو عوض کر ...

اون آمپول واسه چیه؟؟؟

شما تو سیکل انتقالی یا پانچر؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروصدهزارمرتبه شکررررر  الهی به سلامتی دنیا بیان😍😍😘

قوربونت مهربونم ان شاء الله قسمت تک تک دوستان ان شاء الله سال آینده این موقع همه بچها گروه شکما قلمبه یا بچه بغل باشن 🤩😍🤩😍🤲🤲🤲

امین انشالا این ماه هممون دلمون شاد بشه این سری استرادیول داد روزی ۳تا  و دوز سینافکتو عوض کر ...

عزیزم قبل پریود هم این آمپول رو داشتید ؟

😁 چرا من فقط پروژسترون دارم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان، دختر چند هفته به دنیا بیاد قطعا زنده می مونه؟ همش نگران زایمان زودرسم. اصلا روزا نمیگذره برا ...

این فکرا چیه دختر فعلا از بارداریت لذت ببر عزیزم مطمئنن خدا حافظ ونگهدار بچهات هست ان شاء الله ب موقع وسالم وصالح دنیا میان 🤲😍

ذاتا دخترا قوی هستن عزیزم نگران نباش چون دوقلو هستن رشدشون دوسه هفته بیشتراز تک قله. 29 هفته 30 هفته ب بعد خوبه

اون آمپول واسه چیه؟؟؟ شما تو سیکل انتقالی یا پانچر؟

تو سیکل انتقال دیگه

اگه یادت باشه زمستون هم با فاصله چند روز از هم انتقال دادیم 

این آمپول هورمونیه و برای کمک باروری هستش 

اون آمپول واسه چیه؟؟؟ شما تو سیکل انتقالی یا پانچر؟

اره اول دکتر بهم دارو تقویتی دادو LD

بعد دو هفته این آمپولم اضافه کرد ی هفته دیگه LDخوردم دیگه جمعه پریود شدم و گفت تا شنبه آینده ک میای تزریق کن 

شما دارو چی داری

تو سیکل انتقال دیگه اگه یادت باشه زمستون هم با فاصله چند روز از هم انتقال دادیم  این آمپول هو ...

آره عزیزم یادمه..

ولی تعجب کردم آخه اسم امپولش واسم آشنا نبود با سینال هم اشتباه گرفتمش😁

من اصلا دارو ها یادم نمی‌مونه...

دوفاستون هم داشتی قبل پریود ؟

انشالله اینبار نتیجه بگیری از این مرحله عبور کنی😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جوووووونم🥹🥹🥹 گوارای وجودت نازنینم❣️ اول صبحی حالم جا اومد🤩 کم کم منتظر خبرای خوب آلاجون هس ...

فداتشم قشنگم ان شاء الله. ان شاء الله یکی یکی بیاین و خوش خبر باشین 😍🤲🥺

نگارجان مبارکه به سلامتی  ان شاءالله صحیح وسالم بغاشون کنی😘😘😘 دوقلوهستن نینیا؟

قوربونت عزیزم مرسی❤️❤️❤️

ن گلم ی دونس😍