2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
وااااااای😍🥹 طبق گفته هات حساب کردم انتقالم میوفته ۳۰ اردیبهشت وای مهمونمون که قرار بود بیاد گفته ...

نمیشه ی جوری بپیچونین بدون گفتن قضیه ؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدایا یعنی دارو تا این حد تاثیرگذاره؟ چقدر پانکچرهات متفاوت بودن. 

وای خیلی ...

تو پانچر اول خیلی اذیت شدم خیلی ...

قابل توصیف نیست تفاوت هاش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه ی جوری بپیچونین بدون گفتن قضیه ؟ 

چرا میشه

من بهشون گفته بودم آخر ماه عمل دارم ...

نهایتا میگم باید کیستم رو عمل کنم😂

ولی خب چند سالی بود نیومده بودن ، دلم میخواست ازشون به درستی پذیرایی کنم...

بهش گفتم عمل دارم ، گفت خب عمل تو واجب تره بعد عملت میایم که خوب شدی ...  باردار بشم که دیگه نمیتونم مهمون قبول کنم 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ب دکتر بگو عزیزم احتمالا قرص یا پماد واژینال بده

باشه عزیزم 

آلا جان به نظرت از این شیافهایی ک ماماخونگیا میدن استفاده کنم ؟چن ماه پیش رفتم پیش یه مامای خونگی 

چن تا شیاف بهم داد برا عفونت ،گفت رحمو پاکسازی و گرم میکنه و عفونتا دفع میشه شیافا از دنبه و زردچوبه درست شده

الهی و ربی من لی غیرک
چقدر مثل منی 

😁😁😁

من لعنتی قبل اینکه نوبتم بشه برم داخل اتاق ، به قدری استرس میگیرم که حد نداره

نمیدونم چرا اینجوری ام .. 

واقعا قبلش حالم بد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان یه سوال

ببخشیدغذرمیخوام

شرمنده🙏🙏🙏

توپری این بارم روزاول که امروز یه چیزی دفع شد شبیه پوست دیواره یه چیزی بین چربی وپوست که باخون دوسری اومد

من فقط ویتامین خوردم وفرتیل وکیوتن هنوزال دی روشروع نکردم

این براچیه؟مشکل نداره؟

دیواره رحم نازک نمیشه؟

خدایابه امیدخودت🌺
باشه عزیزم  آلا جان به نظرت از این شیافهایی ک ماماخونگیا میدن استفاده کنم ؟چن ماه پیش رفتم پیش ...

دکتربه من یه شیاف داد گفت گیاهیه درماه دوسه باربزاروقتی پری نیستی 

هم عفونت ازبین میبره هم رحمو گرم میکنه

توش سیاه دونه داره

یه بارزدم خوب بود

خواستی فرداعکسشومیفرستم

خدایابه امیدخودت🌺
باشه عزیزم  آلا جان به نظرت از این شیافهایی ک ماماخونگیا میدن استفاده کنم ؟چن ماه پیش رفتم پیش ...

ببخشید من جواب میدم عزیزم...

بستگی به خودت داره که طبع سنتی رو قبول داشته باشی یانه...

مثلا من شنیدم سیر رو داخل نخ بپیچونی وارد واژن کنی عفونت رو از بین می‌بره...

ولی خب من با دارو های شیمیایی راحت ترم ، مخصوصا آمپول بعدش قرص ، حتی پمادشو دوست ندارم🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان یه سوال ببخشیدغذرمیخوام شرمنده🙏🙏🙏 توپری این بارم روزاول که امروز یه چیزی دفع شد شبیه پو ...

درد خیلی داشتی؟

اتفاقا من داشتم به همین موضوع فکر میکردم 

چند سال پیش شاید ۷ سال پیش..

دل درد عجیب و وحشتناکی گرفته بودم ، بعد نیم ساعت که درد کشیدم ، دردم آروم شد رفتم سرویس بهداشتی ، یه چیز گوشتی تو لباس زیرم بود 

زدم گوگل خیلی شبیه جنین بود ...

بعدش پریود شدم 

ولی به ماما که گفته بودم( اون موقع با مرکز آشنایی نداشتم ، پیش یه ماما که خیلی ازش تعریف میکردن میرفتم...) ماما گفت چیز خاصی نیست یه تیکه گوشت اضافه رحمت بوده🤔

ولی چون من فکر میکردم بچه بوده سقط شده انقد براش عزاداری کردم 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتربه من یه شیاف داد گفت گیاهیه درماه دوسه باربزاروقتی پری نیستی  هم عفونت ازبین میبره هم رحم ...

سارا جان من یه هقته دیگه به امید خدا انتقال دارم  قبل انتقال میتونم استفاده کنم ؟عزیزم ممنون میشم عکسشو بفرستی🙏❤

الهی و ربی من لی غیرک
وااااااای😍🥹 طبق گفته هات حساب کردم انتقالم میوفته ۳۰ اردیبهشت وای مهمونمون که قرار بود بیاد گفته ...

سلام عزیزم چطوری خوبی 

تقریبا داریم باهم جلو میریم😍😍 

منم دیروز روز دوم پری بود رفتم سنو شنبه آینده هم دوباره میرم 

ببخشید من جواب میدم عزیزم... بستگی به خودت داره که طبع سنتی رو قبول داشته باشی یانه... مثلا من شنی ...

خواهش میکنم گلم ممنون که جواب دادی🙏❤

یه بار بذارم کافیه یا چن شب پشت سرهم باید بذارم؟

الهی و ربی من لی غیرک

لینک

برای من جالب بود ، لینک گذاشتم نمیدونم میشه وارد شد یا نه...

درمورد جنین توضیح داده

گفته ۵ هفته تازه قلب جنین تشکیل میشه و تا ۱۰ هفته دیگه کاملا رویت میشه

جنین داخل رحم ادرار می‌کنه😁

و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم چطوری خوبی  تقریبا داریم باهم جلو میریم😍😍  منم دیروز روز دوم پری بود رفتم س ...

عه یه روز از من جلو تری😍

من امروز روز دوم پری هستم فردا میرم ببینم چی میگه بهم

ای جووونم 😍😍 چقدر خوبه انشالله خوش خبر باشی مهربون

دارو چیا داده بهت؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40