2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سلام دخترا خوبین دعای آل یاسین وذکر یونسیه و ۱۰۰۰صلوات امشبم خوندم به نیابت از همه ی خواهرام با هر ح ...

انشالله که بحق غریب مدینه این دفعه نتیجه مثبت میگیری و یه حاملگی عالی داشته باشی 

من حاجتم از امام حسن گرفتم با دل شکستت قسمش بده دست رد به سینه ات نمیزنه

انشالله که بحق غریب مدینه این دفعه نتیجه مثبت میگیری و یه حاملگی عالی داشته باشی  من حاجتم از ...

الهی قربوووونشون برم . کریم اهل بیت ع😭😭😭😭😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله به سلامتی باشه پیاده روی و لوبیاسبز تو غذاهات بریز بخورک برا ضخامت میگن عالیه مهمترین فاکتو ...

سلامت باشی گلم ، باشه حتما 

مرسی که جواب دادی عزیزم 🙏❤

الهی و ربی من لی غیرک

@فطررس    

سلام عزیزم به نیابت از مهتاب جون، امشب نماز استغاثه به امام زمان عج رو خوندم براتون.

الهی به حق وجود با برکت شون  خیلی زود حاجت روا ب خیر بشی عزیزم و نی نی های گلتو بغل کنی عزیزم😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزدلم ممنون گلم  انشالله که بزودی خبر بارداریت بدی کلی ذوق کنیم برات  منم فعلا خو ...

ممنون عزیزدلم

میدونم چی می گی 

تواین وضعیت هزینه هایه طرف زحمت رفت وآمد یه طرف

حتما نتیجه می گیری گلم⚘⚘⚘😍

خدایابه امیدخودت🌺
عزیرم درسته که اقایون شاید به جنبه های دیگه فکر میکنن و تز این سخنرانی ها میکنن. اما اشتباه منو تکرا ...

درسته باحرفاتون موافقم

منم میترسم نیارم بعداپشیمون بشم

به خاطراین فعلا دارم ادامه میدم

ببینم خداچی میخواد⚘⚘⚘

خدایابه امیدخودت🌺
سلام دخترا خوبین دعای آل یاسین وذکر یونسیه و ۱۰۰۰صلوات امشبم خوندم به نیابت از همه ی خواهرام با هر ح ...

خداخیرت بده

خدابه دل پاکت نگاه کنه

منم تودعاهام به یادتم

الانم ۱۴صلوات به نیت ۱۴معصوم میفرستم

به حق این ائمه خدادلتوشادکنه⚘⚘🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
@فطررس     سلام عزیزم به نیابت از مهتاب جون، امشب نماز استغاثه به امام زمان عج رو خوندم ...

خداخیرت بده گلم

خداازت قبول کنه

گلم نمازونشسته میخونی؟

بعدانتقال غسل نمیخواد؟

من ازالان به فکرنمازمم که چیکارکنم

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها من یک هفته دیگه انتقال دارم انشاالله

از دیروز احساس میکنم عفونت گرفتم یه کم خارش و ترشح بدبو دارم به نظرتون چیکار کنم ؟؟

بچه ها تروخدا اگه راهکار یا درمانی میدونید بگید لطفا

خدا خیرتون بده🙏❤

الهی و ربی من لی غیرک
من روز دوم رفتم هشت روز بعدش سونو و پنج روز بعدش انتقال .  منم برای این انتقال نه ذوق داشتم نه ...

وااااااای😍🥹 طبق گفته هات حساب کردم انتقالم میوفته ۳۰ اردیبهشت

وای مهمونمون که قرار بود بیاد گفته آخر ماه میام :/ 

دقیقا موقع انتقالم ، اینسری ام نمی‌خوام به کسی بگم حتی به مامانم اینا و مادرشوهرم اینا

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خداخیرت بده گلم خداازت قبول کنه گلم نمازونشسته میخونی؟ بعدانتقال غسل نمیخواد؟ من ازالان به فکرنم ...

اره عزیزم نشسته میخونم . البته سرپا حمد و سوره رو میخونم بعد میشینم رو مبل رکوع و سجده رو با خم کردن سر انجام میدم. 

نه گلم هیچ غسلی نداره بعد انتقال.

بچه ها من یک هفته دیگه انتقال دارم انشاالله از دیروز احساس میکنم عفونت گرفتم یه کم خارش و ترشح بدبو ...

ب دکتر بگو عزیزم احتمالا قرص یا پماد واژینال بده

اگر نگران ژن معیوب از طدف ایشون هستید میتونید برید ازمایشگاه زنتیک و توصیف مشککلاتی که اون طفلی داشت ...

دکتر ژنتیک بهم گفت کاریو تایپ اوکی باشه نیاز نیست 

و اگه برای اطمینان خواستید آزمایش بدین ۵۰ میلیون هزینشه؟!

شوهرمم گفت نمیدیم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️