2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
من پریود شدم🙂  نمیدونم چرا دلشو ندارم به مرکز زنگ بزنم نوبت بگیرم 😂 از نظر تایمی خیلی گی ...

من روز دوم رفتم هشت روز بعدش سونو و پنج روز بعدش انتقال . 

منم برای این انتقال نه ذوق داشتم نه خوشحال بودم 

الانم انقدر بی ذوقم که گاهی یادم میره انتقال دادم برعکس قبلیه این انتقالم زیاد استراحت ندارم 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا نمیدونم چرا اینجوریه. بنده خدا همسرم از آذر ب اینور دایم پی کارهای اینه. همه رو رفته اخرش دیگه ...

😏😏😏 اینجا توی همون کارگزاری تامین مرحله آخر که میریم شماره حساب رو میگیرن و یه برگه میدن و تمام .منتظر واریز پول میشیم .پس پیگیری کنید مجدد از همون کارگزاری از آذر تا الان دیگه خیلی طول کشیده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آره درسته اینم هست... ولی خب من نگران شرایط همسرم بودم ، آخه چند سال پیش مادرشوهرم دختری بدنیا آورد ...

اگر نگران ژن معیوب از طدف ایشون هستید میتونید برید ازمایشگاه زنتیک و توصیف مشککلاتی که اون طفلی داشته بیان از خون از همسرتون بگیرن تست هول اگزوم انجام بدن که یا نمونه میره شیراز یا خارج از ایران.تمام ژنها بردیی میشه و جهشهای ببمادیزاش معلوم میشه و بدای جنین قابل چک کردنه. هزینه ازمایش الان فکر کنم ۱۰ تومنی بشه و سه چهار ماه جوابش طول میکشه

به این فکر افتادم عکس یه سلفری از اینترنت دانلود کنم ،فتوشاپ کنم اسم خودم ر بعد پرینت رنگی بگی ...

حالا نمیشه انجام بدین خیالتون هم راحتتر میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان دکترم برای آخر این هفته میشه هفته ۱۷ سونوی واژینال نوشته برای چک کردن طول سرویکس قبل سرک ...

سلام عزیزم

من از ابتدای بارداری تا هفته قبل زایمان هر دو سه هفته سونو واژینال میشدم و مشکلی هم پیش نیومد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ن عزیزم من پرسیدم گفتن جنین ۳ روزه اول  لانه گزینی میکنه پس ینی ۳ روز میتونه زنده بمونه ...منم ...

منم حرف اون خانمو دیدم اینجا. کلا منطقی نیست که جنین چند دقیقه زنده بمونه بعد دکتر به ما دو هفته استراحت بده

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
بچه‌های انتقالی وباردارا استراحت مطلق یعنی چه جوری ؟ تورا خدا یکی بهم استراحت خودشو توضیح بده خیلی ...

من این بار سه روز استراحت داشتم گاهی دراز میکشیدم گاهی مینشستم خیلی کم توی خونه راه رفتم ولی از روز سوم به بعد دیگه هم آشپزی میکنم هم ظرف میشورم سعی میکنم زیاد نایستم. آشپزی هم البته دوبار انجام دادم در حد پیاز سرخ کردن و گوشت رو تفت دادن. 

راه ولی میرم تو خونه . کلا نسبت به دفعه قبل خیلی کمتر استراحت دارم .

هر روز پرده رو میکشم کنار نور آفتاب بیاد تو . 

😏😏😏 اینجا توی همون کارگزاری تامین مرحله آخر که میریم شماره حساب رو میگیرن و یه برگه میدن و تمام . ...

اره همش بهم پاس میدن نمیدونم والا. البته آذر پانکچرم بود تقریبا از اواخر دی افتاد دنبال کاراش. باز همینا رو میگم بهش. ممنونم گلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر  خوبیم الحمدلله 🥰😘

الهی شکر😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم نگران نباش شما که سابقه خونریزی نداشتی  من چون همش خونریزی داشتم دکتر گفت سونو واژینا ...

اره عزیزم چون خداروشکر خونریزی ندارم نگرانم که خدانکرده شروع نشه اخه سره بارداری قبلی که سقط شد خیلی سره لک بینی و خونریزی اذیت شدم میترسم باز تکرار نشه