2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
من این بار سه روز استراحت داشتم گاهی دراز میکشیدم گاهی مینشستم خیلی کم توی خونه راه رفتم ولی از روز ...

انشاالله که نتیجه‌ی مثبت بگیری عزیزم

منم همنجورم تقریبا ولی غذا نزاشتم فقط‌ در حد صبحانه یا لوبیا گذاشتن چون زیاد قرص دارم دستشویی زیاد میرم یسره از تخت میرم بالا میام پایین.درد پریودی دارم از صبح که کمی نگرانم کرده

انشاالله چه عاقبت بخیر بشیم و بهترین اردیبهشت قرن باشه برامون 

قربونت برم.سلامتی امروز ۴روزه که جوجه هام آوردم دعاکن بمونن پیشم.عزیز دلم نسرین چون همسان داشت انتظا ...

ای جانم ان شاالله چشم و چراغ خونت شن  من همش یاده این روزا میوفتم و خدا را شکر میکنم ان شاالله که اینسری محکم میچسبن ب دلت الهی آمین 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😁😁😁  وای من قبلا از استرس اینکه دیر به مرکز نرسم  مثلاً ساعت ۶ غروب نوبت دارم ، ساعت ...

چقدر مثل منی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
حالا نمیشه انجام بدین خیالتون هم راحتتر میشه 

رادیس جان

پنج میلیون تومن میشه! حقوق یک ماه شوهر جان😔

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام دخترا خوبین دعای آل یاسین وذکر یونسیه و ۱۰۰۰صلوات امشبم خوندم به نیابت از همه ی خواهرام با هر حاجتی که دارین 

انشاالله حاجت روایی همگی

خیلی محتاج دعاتونم.من امروز روز ۳انتقالم از صبح حالم خوب نیست دلدرد پریود.گرگرفتی کمر تا پشت گردنم صورتم عرق میکنه در صورتی که گرمم نیست جوراب هم پوشیدم.یعنی پاهام گرمش نیست.نیمچه سر درد هم دارم.

تورا خدا من حقیر فراموش نکنین من نه به مامان و نه به خواهرام نگفتم چون ۴بار انتقال قبل ازیت شدن

خواهری کنین در حقم 

اولین بی بی چک مثبت واسع آلاااا جوونه😍😍😍هووورااااا🤰💃

قربووونت برم خدا از دهن تون بشنوه😘❤️😍 ان شاالله کلا همش بی بی چک مثبت ردیف بشه پشت سر هم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به امید خدا  محکم چسبیدن به دلای ماماناشون😍

ان شاالله😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دخترا خوبین دعای آل یاسین وذکر یونسیه و ۱۰۰۰صلوات امشبم خوندم به نیابت از همه ی خواهرام با هر ح ...

ان شاالله که خوش خبر میشی عزیزم😍😍

منم چند روزه دقیقا گر گرفتگی دارم. پاهام مرتب با جوراب و زیر پتو ولی بدن خیس عرق.

دیروز ب دکتر گفتم گف اثر داروهاست.

ان شاالله خیره 😍