2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
اینجوری باشه که خوبه ... ببینم میتونم دکتر رو متقاعد کنم یه کارایی بکنه برام  انگار هرچی منفی ...

چرا منفی تر بشی عزیزم. ان شاالله این دفعه نتیجه میگیری.

ما چون فقط الان مونو میبینیم ناراحت میشیم ولی قطعا خدا جلوتر رو میبینه و برا همین خیر میخواد برا همه. ان شاالله خیر نی نز دار شدن هم قسمت ما بشه همین امسال😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آخی😔 اینجوری ک خیلی سخت میشه آلاجون  حواست ب خودت و جوجه ها باشه یادت نره ک چقد تو این راه ا ...

قررووونت برم عزیزم چشم😘😘😘

نه مهمون رسمی نیس. ی دختر ۵-۶ سالس.

فقط چون شدیدا خوابم میاد اذیتم😅 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا چهارشنبه دل تو دلم نیست🤩 میشه لطفا صبح زود بری آزمایش بدی ک تا ظهری آماده بشه حتما هم بگو اورژ ...

قربووونت برم عزیزم 😘😘😍😍دل منم گرمه به دعاهای شماست❤️❤️❤️ چشم حتما

الا جان خود مرکز که نمیده شما بعد از پانکچر یا انتقال یه برگه ای هست با عنوان" فرم تاییدیه پرونده خا ...

والا نمیدونم چرا اینجوریه. بنده خدا همسرم از آذر ب اینور دایم پی کارهای اینه. همه رو رفته اخرش دیگه اینجا گفتن ک هر وقت اعلام شد زنگ میزنن شماره شبا می گیرن. والا سر در نمیارم از کارشون. 

خدا بد نده چی شده 

سلامت باشی عزیزم. چیز مهمی نبود❤️

خدا خیرت بده قبل عید ب من گفتی من ۵ تومن گرفتم از بیمه

خداروشکر

سلام عزیزم اتفاقا دیدمت یادم افتاد چه خبر  چه کارا کردی دوباره نرفتی برا انتقال جوجه ها منم خوب ...

قربونت برم.سلامتی امروز ۴روزه که جوجه هام آوردم دعاکن بمونن پیشم.عزیز دلم نسرین چون همسان داشت انتظار میرفت که بارداری پر خطر وسختی باشه براش.الهی شکر که سلامت هستین همگی سلام دوستان برسون ♥️😘😘

الونوا باشه باید اسم امپولش

آره همین بود 😍 ممنون عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آمپولهایی که مصرف می‌کردید برای تولید تخمک، یادتونه؟

عزیزم اسم اون آمپولی که ابن سینا داد الونوا بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چرا منفی تر بشی عزیزم. ان شاالله این دفعه نتیجه میگیری. ما چون فقط الان مونو میبینیم ناراحت میشیم و ...

انشالله 😍🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا نا امید عزیزم نا امید 😈 شیطان حق داری منم لحظه ای نا امید ولی دوباره امیدوار میشم البته من ب ...

آمین . خدا به دل هممون نگاه کنه حاجتمونو برآورده کنه🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
خدا خیرت بده قبل عید ب من گفتی من ۵ تومن گرفتم از بیمه

خواهش میکنم عزیزدلم کاری نکردم که 🥰 خیلی هم عالی که تونستین بگیرین 👌👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...