2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
اره خیییلی . دو شبه ۲ ساعتم نخوابیدم.  الان میخواستم بخوابم یکم ک مهمون داره میاد برام😫

ای بابا الان چه وقته مهمونیه میپیچوندی دختر حداقل بگو پام پیچ خورده زیاد بلند نشی از جات 

سلام دوستان دکترم برای آخر این هفته میشه هفته ۱۷ سونوی واژینال نوشته برای چک کردن طول سرویکس قبل سرک ...

نه عزیزم نگران نباش شما که سابقه خونریزی نداشتی 

من چون همش خونریزی داشتم دکتر گفت سونو واژینال برات ممنوعه ولی شما که مشکلی نداری 

چه جالب هر دومون هفته امون یکیه😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هزینه ی انتقالم ۵ تومن بود ک بیمه یک و نیم برمیگردونه ولی پانکچر رو نمیدونم..ولی بیمه برای داروها ...

اره برا دارو و  ازمایش برا منم خوب بوده. چند بار ازمایش هیچی ندادم. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کی میری آزمایش بدی عزیزم؟

چهارشنبه ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی از توضیحاتت عزیزم پس ریسک از دست دادن جنین هم بالاست اینطوری درسته🥴

نمیدونم فک نکنم ولی

ای بابا الان چه وقته مهمونیه میپیچوندی دختر حداقل بگو پام پیچ خورده زیاد بلند نشی از جات  

مهمون اونجوری نیس دختر برادر شوهرمه . ی کار ضروری براشون پیش اومده میارنش پیش من. 

از قضیه هم خبر دارن. گف مشکلی برات پیش نمیاره گفتم نه. اخه چی میگفتم🥴 با خودم گفتم بهش میگم ک دلم درد می کنه و دراز می کشم همین جوری 

الهی قربووونت برم . ببخشید تو رو خدا. نه گلم فکرتو مشغول نکن❤️❤️ ان شاالله . ان شاالله😍

سلام عزیزم خوبی الان چطوری خوبی

منم درد پریودی دارم خدا رحم کنه.چقدر بدبختی درد نداریم ناراحتیم که علایم نداریم درد که میاد ناراحتیم نکنه پریودی 😭

مهمون اونجوری نیس دختر برادر شوهرمه . ی کار ضروری براشون پیش اومده میارنش پیش من.  از قضیه هم ...

خب باز خبر داشته باشن و درک کنن خوبه تو رو خدا یه کم بیشتر مراقب خودت باش این همه زحمت ب باد نره خدایی نکرده 

مرسی عزیزم  میگم شما هم اول میخواستین مرکز مام برین درسته ؟ چی شد که نظرتون عوض شد ؟ از مام چ ...

عزیزم اومدی تو شخصی شماره و اسم و فامیلتو بگو بدم ب منشی زرنانی نوبت من ۱۷ خرداده 

نمیدونم فک نکنم ولی

اینجوری باشه که خوبه ...

ببینم میتونم دکتر رو متقاعد کنم یه کارایی بکنه برام 

انگار هرچی منفی تر میشم از همه چیز زده میشم حتی دین و ایمانم🥺 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم سعی کن از این روزا لذت ببری ب خدا توکل نی نی ات ان شاالله ب موقع میاد بغلت فقط رعایت کن  ...

سلام اکرم جان خوبی خوب گیرت آوردم جوجوهات خوبن شکر خدا

منو یادته.۳روزه انتقال دادم خیلیییییییی التماس دعا دارم خواهرم.از نسرین خبر داری ؟مارشملو .سنگ صبور.فرزی و ...خلاصه اگر گروهی مشترک دارین سلامشون برسون بگو التماس دعا 

اره خیییلی . دو شبه ۲ ساعتم نخوابیدم.  الان میخواستم بخوابم یکم ک مهمون داره میاد برام😫

آخی😔

اینجوری ک خیلی سخت میشه آلاجون 

حواست ب خودت و جوجه ها باشه یادت نره ک چقد تو این راه اذیت شدی پس مراقبشون باش

کسی هست بیاد کمکت کنه داره مهمون میاد؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ای بابا چند سالته سهیلا جون پس من هم باید بدم 

۳۹سال

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
چهارشنبه ان شاالله

تا چهارشنبه دل تو دلم نیست🤩

میشه لطفا صبح زود بری آزمایش بدی ک تا ظهری آماده بشه

حتما هم بگو اورژانسی می خوای

ان شاءالله بهترین آزمایش عمرت باشه و جوجه ها تا 9 ماه مهمون دله سختی کشیدت باشن، ب لطف خدای مهربون🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️