2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم اینک عادیه منم همون لحظه ای که حالم دگر گون شد تپش قلب ۱۲۰ بوده انشاالله خیره گلم سرما خوردگ ...

نه عزیزم😘 اره چیز مهمی نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چی شدی عزیزم الان حالت خوبه دارو برای تپش قلب نداد نگفت از چیه ؟ان شاالله خیره یه کم استرس و از خودت ...

آره خوبم قربونت برم. یکم بهم ریخته بودم ولی الان عاالی ام😍😘❤️

ان شاالله خیر و برکت باشه همیشه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم تازه مثبت بشی انشالله سه ماه اول طپش قلب زیادی داری منکه همش ۱۱۰ ضربان قلبم بود در ...

😘😘😘

@فردایی_روشن    

سلام عزیزم. امشب به نیابت از مهتاب جون نماز استغاثه به امام زمان عج رو خوندم براتون❤️

الهی به حق مادر مکرمه شون خیییلی زود حاجت روا بشی و نی نی های گلتو بغل بگیری😍😍😍

سلام عزیزم خوبی چخبر نرفتی سونو ؟ قربونت برم دوتا کامپکت aهستن و یدونه ۸سلولی abخیلی محتاج دعاهاتم ...

قوربونت عزیزم شکر اتفاقا امشب رفتم مطب سونو قلبشم تشکیل شده بود🥺🥺🥺😍😍😍😍😍خدا نصیب همه کنه اونجا باورم شد دارمش 😭ان شاء الله دوسه هفته دیگه تو وآلا هم بیاین بگین سونو رفتین وقلبای خوشگلشون میتپیده 🤲🤲🥺🥺😍😍😍

خداروشکر گریدهات عالی بودن برا من ی bویc بودن ان شاء الله برات دوسه تاشون بگیره🤲😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
عارفی میگه چون سن ت بالاست باید سلفری انجام بدی. ویزیت ر کرده دویست تومن،سونو ر کرده۲۵۰ تونن.یعنی ا ...

اره عزیزم هزینه سلفری خیلیه ،من ازمایشگاه آرمین سلفری دادم ۳۸۰۰ شد البته قبل از عید.

قوربونت عزیزم شکر اتفاقا امشب رفتم مطب سونو قلبشم تشکیل شده بود🥺🥺🥺😍😍😍😍😍خدا نصیب همه کنه اونج ...

ااای جااااانم شکر خداااا😍😍😍😍😍 الهی قلبش ۱۲۰ سال بتپه😘😘😍😍

عزیزم فکرمو مشغول کردی بخودم اجازه نمیدم بپرسم چته ؟ انشاالله که هرچی هست زودتری ختم به خیرت بشه خو ...

الهی قربووونت برم . ببخشید تو رو خدا. نه گلم فکرتو مشغول نکن❤️❤️ ان شاالله . ان شاالله😍

@alaae     خصوصی چک کن لطفا

شرمنده مهتاب جون دیر دیدم پیامتو. گوشیم مرده بود شارژ نداشت برا همین دستم نبود😅

قوربونت عزیزم شکر اتفاقا امشب رفتم مطب سونو قلبشم تشکیل شده بود🥺🥺🥺😍😍😍😍😍خدا نصیب همه کنه اونج ...

ای جانم خدارو شکر عزیزم خیلی خوشحالم این خبرا رو می‌شنوم به حق حضرت زهرا خداوند حفظش کنه به سلامتی بغلش بگیری 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن