2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
بچه ها میگم ممکنه این پرسنل درمانگاه از دست من ناراحت بشه دعا کنه انتقالم منفی شه یا خدا از دستم نار ...

نه عزیزم بخودت انرژی منفی نده.

اونا حق ندارن از آدم بپرسن تو برو برات  بزنن با کسی هم حرف نزن سریع بیا خونه.

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا خودت یا همسرت نمی زنین ؟؟ کاری نداره که  من تو دوره پانکچر و درمانم تمام تزریق ها رو ...

پروژسترون رو‌راحت می زنن؟

همسر من ترسوست

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
@گونشمم   عزیرم امروز به نیتت سوره مریم خوندم حاجت روا شی

سلام. ممنون عزیز دلم. ان شاء الله خیر و ثوابش هزار برابر به خودت و خونواده ات برگرده.🙏🏻 ان شاء الله به خوبی و خوشی و بدون مشکلی این دوران بارداری رو طی کنی. 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
نه عزیزم بخودت انرژی منفی نده. اونا حق ندارن از آدم بپرسن تو برو برات  بزنن با کسی هم حرف نزن ...

مرسی  عزیزم

ما همینجوری که شرایط مون ویژه است بعضی از دوستان سخت ترشم می کنند.

شادی صدام کنید
بچه ها میگم ممکنه این پرسنل درمانگاه از دست من ناراحت بشه دعا کنه انتقالم منفی شه یا خدا از دستم نار ...

دختر فکر چیا می‌کنی بخدا ماها اونقد دلمون صافه که با یه کار کوچیک احساس گناه میکنیم اصلا بیخیال باش فقط خدا و بس بگو بخند با همسرت این دوره هم میگذره گلم انشالله با نتیجه بهتر میایی پیشمون😘😘😘🤗🤗🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏