2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم شما با جنین کامپکت باردار شدین؟ من یه کامپکت و یه b انتقال دادم جنین دیگه ایی ندارم سه ساله من ...

ان شاالله این دفعه پایان انتظارتون باشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کامپکت یعنی سه روزه؟ گریدش هرچی باشه سه روزه باشه میشه کامپکت؟

اگه اشتباه نکنم کامپکت قبل از بلاسته فک کنم ۴ روزه اس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله این دفعه پایان انتظارتون باشه😍

خدا از دهنت بشنوه سه سال داره میشه که در گیر ناباروری بی علت بودم هم خودم هم همسرم آزمایش دادیم هیچ مشکلی نداشتیم من حتی دو تاiui ناموفقم داشتم😥 واقعا خدا کنه یکیش بگیره لااقل دیگه جنین ندارم و توان تخمک کشی و اون همه امپولم ندارم. خدا خودش کمکم کنه. 💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم من کلا استراحت خاصی نداشتم، تمام کارهای روزمره رو خودم انجام میدادم، فقط خیلی دولا راست نمی‌شد ...

واااای اره یادمه چقدم حرص خوردی سر اون کارشون😂

عزیزم من کلا استراحت خاصی نداشتم، تمام کارهای روزمره رو خودم انجام میدادم، فقط خیلی دولا راست نمی‌شد ...

سلام عزیزم. پس استراحت من بیشتر فقط برای دستشویی و وضو 

اینکه برای خودم غذا گرم کنم

یادمه سبزی هم خریده یود زیاد 😀

تو رو خدا استرس نگیر ب نظرم ببین چجوری راحتی‌ . اگه خیلی لازم بود ب نظرم دکترا تاکید زیاد میکردن روش ...

چکار کنم که هر ساعت استرس یچیزی میگرتم

خدایا خودت نظری کن

ممنونم که توضیح دادی

انشاالله که اینبار بهترین نتیجه میگیریم عزیزم 

من همون موقع گفتم نمیخوام نمی دونم اسممو خط زد یا نه الانم زنگ زدم بپرسم ببینم اگه خط نزده به جام شم ...

مرسی عزیزم 

خیلی خیلی لطف میکنی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مبگم الا جون شما تو مرکز جهاد که بودی مشکل تخمک که داشتی دکتر موسی پور هم ویزیت کرد و گفت اهدایی بگی ...

سلام عزیزم. تو اون دوسال هیشکی ب من نگفت مشکل تخمک دارم. همیشه میگفتن مشکل از همسرمه. تقریبا غیر دکتر آزادی با همه دکترا ویزیت داشتم و روش ها یکی بود نهایت مثلا داروهای تقویتی شون با هم فرق میکرد. تو جهاد میدونی که چون روزانه دکترا عوض میشن خیلی نمیشد مطمئن بود ک عمل و انتقالت کدوم روز و با کدوم دکتر میفته. 

اما بعد از پانکچر دوم که فقط ی جنین خیییییلی ضعیف تشکیل شد تازه ب من گفتن کیفیت تخمک پایینه. نمیدونم واقعا کیفیت پایین بوده یا چون تعداد کم شد اینو گفتن نمیدونم.چون ی علت کم شدن جنین همین بود که فولیکول ها هم سایز رشد نمی کردن. دو تا از اون ۶ تا شب عمل ازاد شدن ۴ تای بعدی هم باز هم سایز نبودن و در نهایت فقط دو تخمک کشیده شد ک شد ی جنین بشدت ضعیف.   در هر صورت اون موقع با دکتر محسنی رئیس جهاد ی جلسه گذاشتن و ایشون گفتن ک با همه دکترا مشورت کردیم و دو تا پیشنهاد داریم یا جنین اهدایی بگیرید یا انقدر پانکچر انجام بدید که تعداد جنین ها زیاد بشه بعد با خیال راحت انتقال بدید.

دکتر موسی پور دکتر دانایی، دکتر امینی و بقیه انصافا همه شون خیلی خوب بودن. من ناراضی نبودم ازونجا.خیلی هارو هم دیدم ک جواب گرفتن ازشون. مثلا جاری خودم ۴۲ سالش بود و بدون دارو پریود نمیشد ولی با ی نسخه دکتر موسی پور جواب گرفت و ماشاالله دخترش الان ۶ سالشه😍 ولی خب تقدیر من فعلا جواب نگرفتن بود. ان شاالله که این دفعه تغییر کرده باشه این تقدیر😍

منم ۴۲ سالمه. اون جنینهام واسه ۸سال پیش بودن که انتقال دادم‌ به این نتیجه رسبدم که اشتباه کردم اونها ...

یعنی طولانی شدن فریز روی کیفیت تاثیر داره ؟

اخه جنین من هم پنج سال فریزه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود