2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا تا حالاشو که اوندی ۱۰۰سال دیگه هم سایه ات رو سر جوجه هاته عزیرم. ذخیره تون خوب بوده پس. من ذخ ...

عزیزم من واسه تعیین سلامت خیلی تحقیق کردم اخر به این نتیجه رسیدم اگه مشکل ژنتیکی شناخته شده ای هست انجامش فایده داره وگرنه بی فایده و هزینش هم زیاده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم اتفاقا پای مرغ خریدم عصارشو درست کردم فریز کردمش  واسه کی نوبت داد بهت ؟

21 تیر خیلی دیر هست 

اطلاع نداری بتونم زودتر نوبت بگیرم یا نه؟

ممنون عزیزم از توضیحات کاملت. دوفاستون را قبل شروع سیکل اول قبل پریودی خوردی و بعد پری اومد و رفتی ت ...

خواهش می کنم گلم. اره از روز ۲۰ پریود (قبل از شروع سیکل پانکچر) دوفاستون رو شروع کرد به مدت ۱۰ روز بعد قطع کردم پریود شدم وقتی سیکل رو شروع کرد دوباره دوفاستون داد.

تا دو روز قبل پانکچر که دوباره تمام داروها قطع شد دو روز بعد پانکچر و تو شروع سیکل دوم پانکچر دوباره دوفاستون رو شروع کرد. 

در مورد پریود بین دو سیکل پریود ک نشدم ولی حدود ۷ روز لک بینی داشتم تقریبا ۸ روز از شروع داروهای سیکل پانکچر دوم گدشته بود ک لک بینی افتادم . خیییلی نگران بودم ب دکتر ک گفتم گف الان تو سیکل طبیعی نیستی و هورمون ها دست کاری شده برا همین حتی خونریزی هم افتادی اصلا مشکلی نیس چون ما الان با تخمدان کار داریم و کاری ب ضخامت اندومتر نداریم.. که تا موقع پانکچر دوم قطع شد لک بینی. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم تهرانو نمیدونی کدوم دکتر سیکل شانگهای انجام داده؟ اسم دکتر خودتون چی بود

نه متاسفانه ولی بچه ها بودن ک تهران انجام دادن متاسفانه الان یادم رفته کیا بودن. ان شاالله پیامتو ببینن و جواب بدن بهت.

اسم دکتر منم رباب سید حسینی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بیخیال بابا ...سن فقط یه فاکتوره همین خیلیا همین غربالگری هم نمیرن همش استرس الکی

عارفی گفت باید انجام بدی! انجام ندادی دیگه پیش من نیا!!!!

خپ الان من ر کدوم دکتر قبول می‌کنه!!؛؛ سرم دارم،پردنیزولون دارم، آنوکسا و آسپرین دارم....

هردکنری زیر بار سرم نمیره که بیخیال عارفی بشم برم باهاش ادامه بدم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
21 تیر خیلی دیر هست  اطلاع نداری بتونم زودتر نوبت بگیرم یا نه؟

وای چقد دیر نه اطلاعی ندارم شاید جای دیگه ام ویزیت کنن یه پرس و جو بکن باز من میخواستم قبل انتقالم برم پیشش ولی قسمت نبود اخه ب منم اخرای خرداد وقت داد منم گفتم نمیخوام دیگه 

عزیزم من واسه تعیین سلامت خیلی تحقیق کردم اخر به این نتیجه رسیدم اگه مشکل ژنتیکی شناخته شده ای هست ا ...

نه خوب ما که مشکلی نمیدونیم. شما جنین سقط شده را دادی آزمایش؟ من جنینو دفع نکردم تو خونه و کورتاز شدم. نمونه از رحم به پاتولوزی داده بودن که فقط نوشته محتویات بارداری. اما میترسم باز تکرار بشه. راستی شما پریود شدی بعد سقط؟ من بعد ۴۰ روز الان ۸روزه که فقط لک میبینم و در حد روزهای اخر پریودی و خییبلی کم حجمه. عدر میخوام حالت خونابه شده. نمیدونم چرا پریودم اینجوری شده. سونو بقایا هم دادم مشکلی نبود دو هفته بعد کورتاژ.اما نمیدونم چرا پریودم اینجوری شده.باید برم دکتر

بچه‌های انتقالی وباردارا استراحت مطلق یعنی چه جوری ؟ تورا خدا یکی بهم استراحت خودشو توضیح بده خیلی ...

عزیزم من کلا استراحت خاصی نداشتم، تمام کارهای روزمره رو خودم انجام میدادم، فقط خیلی دولا راست نمی‌شدم ، پله آروم میرفتم، وزن سنگین هم بلند نمیکردم، همین.

تازه یادمه همسرم رفته بود کل بازار روز رو‌ جمع کرده بود آورده بود خونه ۲ روز مشغول جمع و جور کردن اونا بودم 😂

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دکترعارفی میگه غربالت مشکلی ندارد اما چون سن ت بالاست باید سلفری بدی!!!! سلفری هم حداقل پنج میلیون ...

عزیزم وقتی همه چیز خوب و نرماله دیگه سلفری برای چی؟ 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم الان رفتم اسکرین شات هایی ک دوستان اون موقع راهنماییم کرده بودن رو نگاه کردن. یادم اومد ک سیکل شانگهایی ک دکتر من انجام داد کلا متفاوت با روش دکترای دیگه بود. اون موقع نسرین مهر عزیز ک انجام داده بود می گف ک سیکل اول با لتروزول و.... بوده و سیکل دوم با داروی تزریقی. 

نمیدونم چرا هر کاری کردم عکس نیومد بدار ببینم اگه شد لینک بذارم ببینی

وای چقد دیر نه اطلاعی ندارم شاید جای دیگه ام ویزیت کنن یه پرس و جو بکن باز من میخواستم قبل انتقالم ب ...

نوبتتون رو کنسل کردین که من به جای شما برم ؟

سیکل شانگهای دیگه

https://s8.uupload.ir/files/img_20230506_152944_312_pe8z.jpg