2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048040 بازدید | 684638 پست
🥺🥺 متاسفانه نی نی آسمونی شد. ان شاالله به حق باب الحوائج ع خیییلی زود طوطیا جون خبر اومدن نی نی گ ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیزم منم امروز رفتم سرکلاژ شدم فعلا خونریزی کم دارم با یه کم درد که دکتر میگه طبیعیه ا ...

توکل به خدا عزیزم برای سلامتیه نی نی هات الان آیت الکرسی خوندم نگران نباش خدا خودش  داده خودش هم حفظشون میکنه و به سلامتی بغلشون میکنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

دوستان قرص فرتیل وکیوتن ممکنه پری روعقب بندازه؟

من منیزیوم

ویتامین E

اهن وفولیک اسید

رویال ژلی (ژل)

کلسی ود۳

میخورم

نمیدونم ایناربط به پری؟

هرماه پری ۳روزمیفتادجلو

حالا که میخوام واردسیکل بشم پری نمیشم😭😭😭

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم من جنینم ایست قلبی کرد سقط کردم  التماس دعاا دارم

به حق شیر خواره ی  امام حسین که خداوند به زودی دامنت رو سبز میکنه دوست عزیزم برات آیت الکرسی خوندم انشاالله با امید به رحمت خدا دوباره شروع کنی و مامان شدنت رو جشن بگیری

سلام دوستای عزیزم منم امروز رفتم سرکلاژ شدم فعلا خونریزی کم دارم با یه کم درد که دکتر میگه طبیعیه ا ...

انشالله صحیح وسال باشن وتا۹ماهگی که وقت زایمانته به موقع دنیابیان😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان قرص فرتیل وکیوتن ممکنه پری روعقب بندازه؟ من منیزیوم ویتامین E اهن وفولیک اسید رویال ژلی ( ...

نه عزیزم بعید میدونم ربطی داشته باشه منم همه ی اینا رو میخورم 

عزیزم من فقط تجربه خودم بهت میگم در نهایت تصمبم با خودت ودکترت طول سزویکس ام ۱۸ هفته ۳۰ بود.نگم برا ...

منم هرچی ب دکتر میگم میگه نیازی نیست فعلا شیاف روزی دوتا داده و قرص ولی خیلی استرس دارم 

عزیزم شما استراحتتون چجوری بود ؟

بخدا فقط به نیت تو اومدم نی نی سایت😅 فسقلا خوابیدن گفتم بذار برم تاپیک میکرو یه سر بزنم😍خیلی خوشح ...

قربووونت برم عزیزم😍.❤️ ان شاالله با دعاهای شما😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بخدا فقط به نیت تو اومدم نی نی سایت😅 فسقلا خوابیدن گفتم بذار برم تاپیک میکرو یه سر بزنم😍خیلی خوشح ...

چ باحال😍 . جالبه ها من لیست ننوشتم هر روز موقعی که میخوام دعای یستشیر رو بخونم میام اینجا هر کی اخرین پست رو نوشته بود به نیت اون یادداشت می کنم و می خونم. امروزم موقع دعا ک اومدم ۳ تا پست اخری مال شما بود😍😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم بعید میدونم ربطی داشته باشه منم همه ی اینا رو میخورم 

نمیدونم چراپری نمیشم

اقدام بارداری نداشتم

بی بی هم زدم منفیه

همیشه زودمیشد این باردیرشده😧😧

خدایابه امیدخودت🌺

ای جانم. ایه الکرسی میخونم براشون. ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات و اذیت ها و دل نگرانیات تموم بشه و سر موعدش صحیح و سالم بغل شون کنی😍 

خدا از زبونت بشنوه عزیزم  

ان شاالله😍 مطمئنم خییییلی زود این خبرو میدی . و ان شاالله سال بعد همین موقع تو بغلت هستن ان شاالله😍

دوستان قرص فرتیل وکیوتن ممکنه پری روعقب بندازه؟ من منیزیوم ویتامین E اهن وفولیک اسید رویال ژلی ( ...

سلام عزیزم نه فک نمی کنم ب اینا ربطی داشته باشه. فرتیل و کیوتن رو من ۳-۴ ماه پشت سر هم داشتم و سر موعد هم پریود میشدم یا یکی دو روز زودتر. 

بعصی وقتام انتطار کشیدنی هی ادا درمیاره حالا سر استرسه یا چی نمیدونم🥴